reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam sie i ja
Ale pogoda do niczego.

wstawie wam kilka zdjec mojej panny:)
no wiec oto moje dziecie.....
Matak śliczna masz pannice

Zobacz załącznik 261598
No jasne że Go czujemy (Ja to doskonale, zwlaszcza w nocy gdy mnie budzi) a nawet widzimy, co Tata lubi najbardziej :)
Czasem tak się wypina, że widać jak szura nóżką (chyba kolankiem) po brzuchu :)
WKlejam fotę z usg :) wprawdzie zasłania buźkę ale w sumie widać Go śpiącego :)
MamaIza śliczne są taki zdjęcia i a jak sie maluch rusza w brzusiu to takie przeżycie ze bark słow.

witajcie
My z J pospalysmy dzis sobie do 11 !! Wczoraj spotkalam sie z kolezanka na ploteczkach, calkiem przyjemnie bylo :) A od jutra jade na tydzien do tesciowej, bo P juz pojechal i nie ma kto z Julka zostac, matko jak ja przetrwam ten tydzien, nie lubie mieszkac nie u siebie ;p;p;p
Sienio miłego wypoczynku u Teściów i wracaj do nasz szybko.

Witam, byłam wcześniej ale M mi stronkę wyłączył:wściekła/y::wściekła/y:. Z resztą dziś cały dzień produkcja idzie, bo do poważnych klientów jutro jadę;-):tak:, tam 100 sztuk to i to mało:szok::tak::cool::cool:.
Marta kobito ale masz ruch w interesie, ale pamietaj czasami o sobie i odpoczywaj

hej babeczki,
ale dziwna pogoda dziś, raz słoneczko raz chmury:baffled:u mnie piecze się szynka a jak się upiecze to wybywamy na powietrze na wieś:tak::tak:
zrobiliśmy próbę...i wyszło, że nasza królewna nie umie ssać smoczka:szok::szok:wypluwa i traktuje jak zabawkę:tak:chyba więc smok okaże się bezużyteczny:sorry2:
miłego poniedziałku:tak::tak::tak:
Misia mój Nikoś smoczka dostaje jak usypia bo ma taki odruch sania ze szok a dla Natalki brawa za uznanie monia za zabawkę

Witajcie,
Byliście u lekarki? Jak tam Julcia? Bo Nela troszkę się zakatarzyła... nie wiem co się dzieje - czy to ząbki czy przewiało ją?
Michał jeszcze wyczytał że częste przebywanie na basenie - i chlor mogą podrażniać dzieciom zatoki i może być przewlekły katar... sama nie wiem...
Madziara mam nadzieje ze ten katarek u Nelci to tak przejsciowo

hejjjjj pamiętacie nas jeszcze????

złapało mi jakąś sieć to zajrzałam, ale nie czytam wybaczcie :sorry2:bo zaraz może mi zerwać połączenie, ale mi brakuje was teraz:-p

a co u nas: rozpakowani i mieszkamy, neta brak bo trochę zakombinowaliśmy i chcieliśmy wziąć w innej firmie, ale jak dzisiaj tam poszłam i powiedzieli mi ile papierów muszę poprzynosić to zrezygnowałam, a wcześniej małż zadzwonił do poprzedniej firmy i zrezygnował, potem odkręcał i takim sposobem podłączą nas może jutro, a najpóźniej w środę:dry:

Hubert miał biegunkę dwa tygodnie, chodziliśmy do lekarza, wszystko było ok. dostał Bactrim i Diclofor, Froridralu nie chciał pić, od czwartu bierze syrop i jest lepiej, w czwartek idziemy na kontrolę, ale coś P zaglądał mu do buzi i mówi, że widać dolne dwójki, także nie wiem czy to nie jest winowajca:sorry2:

a po za tym chodzimy sobie prawie codziennie na plac z Julcią i Madzienką:tak:

wybaczcie, że nie czytam, ale jak mnie podłączą już na stałe to poczytam trochę...

kurczę znowu muszę się wciągnąc w babyboomowe życie:blink:
Maltanka nam nadzieje ze z Hubercikiem wszystko już dobrze i już niedługo net będzie śmigał bez problemu

Hej dziewczyny :-):-)
Siostra laptopa nie zabiera a ja się nic nie odzywam bo jeszcze jej się przypomni :-p:-p:-p Do tego wczoraj przywiozła mi wentylator i jakoś teraz da się wytrzymać tylko dzisiaj dziwny ból mnie złapał w podbrzuszu że aż się wystraszyłam, myślę że to od wysiłku w taki gorąc, oby przez noc przeszło i już nie wróciło :tak::tak:
Doczytałam że spotkanko planujecie, szkoda że mnie nie ma bo bym z wami się chętnie spotkała a już z Maltanką i Madzienką to teraz bym mogła non stop z Mają na plac zabaw chodzić :tak::tak:

Anaconda uważaj na siebie i nie przemęczaj sie za bardzo i ogromnie współczuje takich upałów dobrze ze siostra trochę pomogła.

Dzień dobry :)
Ja chyba do końca wakacji nie dożyję! Od rana wrzeszczą, kłócą się, wyrywają sobie zabawki itd. Jeszcze południa nie ma (a póżno,bo o 8:30 wstałyśmy!) a już jestem wypompowana. RATUNKU!
Wczoraj spotkanie było baaardzo fajne, wylądowały na końcu we trzy (bo z córką koleżanki) na golasa w baseniku :)
Shenen dasz rade, trzymam kciuki będzie dobrze.

My po wizycie u pani doktor...Jula wazy 11,5kg i ma 86cm z małym garbem bo nie chciala wyprostowac sie:-D:-D:-D:-D
Skierowie wzięliśmy!!!!
Madzieńka gratulacje dla Julci jak duża z niej już pannica.

Madzieńka byliśmy - było super, Julo nawet sam pływał - ja podtrzymywałam go tylko za gacie! więc widać wielki krok! To co - na kolejny wypad jedziecie z nami?

Co do chustowania - biorę dzieciaki ze sobą bo M. będzie w pracy i cały dzień ma rozmowy a ja chciałam zeby dziewczyny mnie nauczyły wiązania na boku - może jeszcze uda mi się ponosić tak młodą :-);-):tak::-D
Madziara ale masz dużego chłopaka i jaki sprytny teraz to już tylko patrzeć kiedy będzie sam rozrabiał w basenie

Witam, ja z kawusią....

Mam zapierdziel dramatyczny. Pakuję się powoli, ale nic z tego nie wynika.
pierwszy raz jadę na urlop z trójką dzieci. Zaraz siądę i zrobię listę.

Jak pogoda u Was????
Anaklin współczuje pakowania ja mam problem spakować małego brzdąca, życzę bardzo miłego wypoczynku.

Fogia bardzo fajnie ze wszystko dobrze z maleństwem i u Ciebie tez ok to jest najważniejsze, i super ze Filipkowi podobało się na imprezie.

Nie było mnie kilka dni a tutaj tyle do nadrobienia, kobitki
co do spotkania z chustowania to ja przybędę z Nikosiem bo z M go nie zostawię bo chyba mu cycuchów do karmienia brakuje.
Byliśmy wczoraj u teściowej z małym i chyba mu sie tam nie spodobało bo tak zaczął płakać ze prze godzinę nie mogłam bo uspokoić a jak tylko wyszliśmy z mieszkania i doszliśmy do samochodu to juz było ok ale co sie na słuchałam ze może coś zjadłam bo to na pewno go brzuszek boli, wychodząc miałam samopoczucie jak zbity pies.
A dzisiaj siedzę w domu na tyłku bo pogoda nie fajna ale przynajmniej mnie głowa nie boli.

Witam, ja z kawusią....

Mam zapierdziel dramatyczny. Pakuję się powoli, ale nic z tego nie wynika.
pierwszy raz jadę na urlop z trójką dzieci. Zaraz siądę i zrobię listę.

Jak pogoda u Was????

witajcie:-)
ooo...kawusia by się przydała:tak:hmmm....nie wyobrażam sobie spakować 3 dzieci:szok::szok::szok:
chłodno dziś...chyba spacerek zrobię dopiero koło 13:dry:

Marta przegapiłam ale bardzo sczere życzenia dla Twojego małego mężczyzny
Julciu 100 latek dla Ciebie
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :)

Witam wszystkich!!!
Ja do piero teraz bo bylam na badaniach do pracy,tzn przepisali mi bo mam jeszcze wazne i cale szczescie bo jakbym robila normalnie badania to chyba byl popoludniuu wrocila do domu:szok: masakra tyle ludzi ze szoookk!!!!!! Moje dziecko bylo z ukochaną babcią!!! :-):-):-) Teraz oglada świnkę pepe i oczywiscie jest bez pieluchy!!!:-)

anaklim a gdzie w koncu jedziecie?bo wspominalas ze twoj M miala jakies klopoty z urlopem??? ja jeszcze mam troszke do wyjazdu i juz mysle co mam zabrac zeby miec wszystko.
Madzienka ja na czwartek na teraz bede w BUGI ale cos moj M przebaknal mi dzisiaj ze samochod moze mi zabrac :-( dzisiaj juz musialam jechac autobusem bo on wzial auto.
Ciekawe jak sienio u tesciowej? bo chyba miala byc tam tydzien.

fornetka nie przejmuj sie gadaniem teściowej:no::no: nie warto, sama to juz chyba zapomniała jak miała małe dzieci. a mój Mikołaj też płacze jak jesteśmy u teściowej;-)

anaklim ile walizek zapakowałaś???? jakos nie wyobrażam sobie pakowania 3 dzieci:-D:-D:-D a gdzie wyjeżdżacie???

maltanka fajnie że mieszkanko się podoba, my na spacerek tez dziś nie idziemy bo wieje okropnie, może tylko na małe zakupy pojeziemy:tak:

sunday z tymi kolejkami na badania to naprawdę szok, ja jak robiłam swoje to 2 dni mi zajęło bo nie było numerków do lekarza:no::no::no:

a moje dziecko śi juz 2 godzinki, odsypia chyba te nocne "koszmary":-D:-D:-D a ja juz pierogów nalepiłam, bo dzis na obiadek pierogi z pasztetem a potem jedziemy na zakupy:tak::tak::tak::tak:

a ja juz pierogów nalepiłam, bo dzis na obiadek pierogi z pasztetem a potem jedziemy na zakupy:tak::tak::tak::tak:

Wow pierogi z pasztetem?A pasztet sama robilas?Matko jedyna ja to jeszcze nigdy sama nie robilam pierogów tylko tyle ze kiedys jako panna mamie pomagalam!!!!az mi wstyd!!!!!!!:zawstydzona/y: u mnie dzisiaj na obiad bedzie kurczak pieczony z ryzem poszlam na łatwizne kupilam udzce i przyprawe do kurczaka i juz!!!!!

mieliśmy iść na plac dzisiaj ale nic z tego 16 stopni tylko:szok:
ogarnęłam trochę mieszkanie i nastawiłam pranie, kupiłam Hubertowi bańki mydlane i teraz chodzi cały czas za mną z tym i krzyczy to to to:-p

Maltanka pogoda tak kiepsko wygląda tylko przez okno...my byłyśmy na spacerku, w piaskownicy w realu po foremki:-D:-D:-D:-D Marta, Fogia foremki kupione!!!!
jest chłodniej ale całkiem przyjemnie trochę może wiatr za duży ale nie jest zimno.....

Fajnie że jutro zobaczymy się....:tak::tak::tak::tak:ja chyba przyjde bez Julci...jeszcze pomyślę:sorry2:

Anaklim udanego wyjazdu!!!!

Madziarka to super..że Julek powoli przekonuje sie do wody!!!!!Mam nadzieję że następnym razem już pojedziemy ale wiesz zależy to od Pawła:confused::confused::confused::confused:

Mandziula ja sie dołączę...taka serwuje mi mój męzowy!!!!!
Zobacz załącznik 262582

Madzienka ja na czwartek na teraz bede w BUGI ale cos moj M przebaknal mi dzisiaj ze samochod moze mi zabrac :-( dzisiaj juz musialam jechac autobusem bo on wzial auto.

My będziemy, foremki dla Was mam w bagażniku

Ostatnia edycja:
Madzienka ale super kawa!!!!!!!!!Z ekspresu cisnieniowego?? od dluzszego czasu choruje na ekspress jak juz zaczne pracowac to pierwsza rzecz ktora kupie konkretna to wlasnie bedzie ekspress - nawet na raty!!!!!!!:-(
Postaram się być w BUGI!!!Dzieki za foremnki jeszcze raz-stawiam piwo!!!:)

Ostatnia edycja:
reklama
fornetka nie przejmuj się, nie ma czym:tak::tak::tak:ja też się nasłucham...co prawda od swoich babć, ale zawsze...a to, że mała czegoś chce (akurat:-p), a to, że mam za mało albo za chudy pokarm (jakoś prawidłowo przybiera na wadze:-p), a to, że powinna dostawać koperek:tak:itp. itd. wkurzające:wściekła/y: ale już to puszczam mimo uszu...i Tobie tak radzę;-);-)

Maltanka pogoda tak kiepsko wygląda tylko przez okno...my byłyśmy na spacerku, w piaskownicy w realu po foremki:-D:-D:-D:-D Marta, Fogia foremki kupione!!!!
jest chłodniej ale całkiem przyjemnie trochę może wiatr za duży ale nie jest zimno.....

Fajnie że jutro zobaczymy się....:tak::tak::tak::tak:ja chyba przyjde bez Julci...jeszcze pomyślę:sorry2:

Anaklim udanego wyjazdu!!!!

Madziarka to super..że Julek powoli przekonuje sie do wody!!!!!Mam nadzieję że następnym razem już pojedziemy ale wiesz zależy to od Pawła:confused::confused::confused::confused:

Mandziula ja sie dołączę...taka serwuje mi mój męzowy!!!!!
Zobacz załącznik 262582

My będziemy, foremki dla Was mam w bagażniku

oooooooooo.........ale super kawusia:tak::tak::tak::tak:jak ją robicie?:confused:sama nie mogę, bo z mlekiem, ale może mężowi strzelę;-)
ja miałam właśnie iść na spacer, ale zostawiłam na chwilkę Natalkę w łóżeczku, bo musiałam obiadek nieco podszykować...pomarudziła sobie nieco...ja przychodzę i patrzę a ona zasnęła:szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak: a na obiadek dziś coś takiego
http://pannakota.pl/2008/06/10/piers-z-indyka-pieczona-z-jablkami/

Do góry