reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

reklama
Mnie tez się Michał podoba,ale mam męża Michała ;D
Pamiętajcie,ze Michaly to takie troche Miśki ,ale dobre chłopaki :)

To miło, że Michałek Wam sie podoba. Będę go bardzo kochała, oczywiście jeśli to chłopiec (a w sobote ide na 3D, więc mam nadzieję, że będę już znała płeć dzidzi), a jeśli dziewczynka to też ją będę bardzo kochała :) :) :).

My wspólnie z mężem ustaliliśmy, że dziewczynka będzie miała na imię Natalia a chłopczyk jeszcze nie wiemy mi podoba sie Michał a mężowi Bartus i mamy teraz dylemat haha

a my się zastanawiamy nad Paulinką i Szymonem, ale jeszcze może coś innego wybierzemy... Z Igorem nie mieliśmy najmniejszych problemów, a teraz nie możemy się zdecydować... Jak urodziłam Igora to w szpitalu były prawie same Julki, Amelki, Kubusie, Wiktorie i pełno Wiktorów, Martynek i Matyld... Teraz poza tym "w modzie " są Antki, Stasie, Zosie, Marysie itp. w czasach naszej podstawówki uznawane za "przestarzałe"..., ale każdy ma swój gust...i dobrze! ;)

Mycha ja mam ten sam problem z moim chłopem.
Ja chciałaby by syn miał na imie Piotruś,ale tatusiowi nie zabardzo przypadło do gustu,więc czekam na propozycje.
A on się ociąga,byle by mi nie powiedział w dniu porodu,fajnie jest wołać synka już po imieniu,a nie tak bezosobowo :laugh:

Mój mąż zaproponował Szymon ale nie jestem przekonana musimy podyskutować.Moje propozycje to:
Piotruś
Dawid
Dorian
Igor

Ale mam dylemat chyba będe losować! ::)

reklama
Gdyby był chłopiec najchętniej dałabym mu na imię Piotrus ale tatuś ma tak na imie wiec co - dać mu junior? :p

Do góry