reklama
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Cleo musze przyznac ze bardzo orginalne imie.
U mnie bedzie Julka moze jest i bardzo popularne i co druga dziewczynka ma Julka ale tak jakos przez mojego kolege z pracy on chciał miec dziewczynke własnie julke a 1,5 miesiaca temu urodził mu sie Macius ;D
Jezeli jednak okaze sie chłopiec to z Julki bedzie Jasiek
U mnie bedzie Julka moze jest i bardzo popularne i co druga dziewczynka ma Julka ale tak jakos przez mojego kolege z pracy on chciał miec dziewczynke własnie julke a 1,5 miesiaca temu urodził mu sie Macius ;D
Jezeli jednak okaze sie chłopiec to z Julki bedzie Jasiek
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
Ja natomiast dla dwóch chłopców mam imiona Patryk i Adrian....niestety jeśli będzie to chłopiec i dziewczynka to nie mam imienia dla dziewczyni i mało tego nie wiem które z "chłopcowych wybrać" ja chcę Patryk, mąż Adrian..........oooooj...a już jak będą dwie dziewczynki to będzie ambaras :laugh:
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
mycha12 pisze:Margolis mnie np bardziej podoba się Patryk niż Adrian! a dla dziewczynki? hm no to masz problem!
mycha12......jaka Margolis? rozumiem, że to bez różnicy :laugh:
reklama
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
Ines brałam to pod uwagę aczkolwiek wersje żeńskie tych imion mało mi się podobają...może dlatego, że kojarzę je z konkretnymi osobami...
mycha12 no...tylko, że mój mąż juz mówi "mój Adek" :laugh: a ja "mój Patyk"
e tam Margolis czy Aga_mazury ....w sumie "po jednych piniądzach"....dwie podwójne ;D można pomylić
mycha12 no...tylko, że mój mąż juz mówi "mój Adek" :laugh: a ja "mój Patyk"
e tam Margolis czy Aga_mazury ....w sumie "po jednych piniądzach"....dwie podwójne ;D można pomylić
Podziel się: