reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

Nasza córeczka już wymyśliła imię dlas woje siostrzyczki :) Tak wiec jesli potwierdzi sie że bedzie córeczka to prawdopodobnie będzie Kornelia :)

reklama
Cleo musze przyznac ze bardzo orginalne imie.

U mnie bedzie Julka moze jest i bardzo popularne i co druga dziewczynka ma Julka ale tak jakos przez mojego kolege z pracy on chciał miec dziewczynke własnie julke a 1,5 miesiaca temu urodził mu sie Macius ;D
Jezeli jednak okaze sie chłopiec to z Julki bedzie Jasiek :D

Ja natomiast dla dwóch chłopców mam imiona Patryk i Adrian....niestety jeśli będzie to chłopiec i dziewczynka to nie mam imienia dla dziewczyni i mało tego nie wiem które z "chłopcowych wybrać" ;) ja chcę Patryk, mąż Adrian..........oooooj...a już jak będą dwie dziewczynki to będzie ambaras :laugh:

Margolis mnie np bardziej podoba się Patryk niż Adrian! a dla dziewczynki? hm no to masz problem! ;)

Aga_Mazury to jak dziewczynki to może Patrycja i Adrianna ;) ;D Patrycja mi się podoba bo fajnie można zdrabniać Pati :)

reklama
Ines brałam to pod uwagę aczkolwiek wersje żeńskie tych imion mało mi się podobają...może dlatego, że kojarzę je z konkretnymi osobami... ;)

mycha12 no...tylko, że mój mąż juz mówi "mój Adek" :laugh: a ja "mój Patyk" :)

e tam Margolis czy Aga_mazury ....w sumie "po jednych piniądzach"....dwie podwójne ;D można pomylić :)

Do góry