reklama
hi, hi - Mycha, ale się uśmiałam jak przeczytałam Twój post - mnie też podoba się imię Martynka, ale dokładnie tak jak u Ciebie chrześnica męża ma tak na imię ;D
no i dla dziewczynki jeszcze nic nie wybraliśmy, a chłopczyk będzie miał na imię Dawid - tylko zastanawia mnie brak zdrobnień dla tego imienia, poza Dawidkiem nic mi do głowy nie przychodzi
no i dla dziewczynki jeszcze nic nie wybraliśmy, a chłopczyk będzie miał na imię Dawid - tylko zastanawia mnie brak zdrobnień dla tego imienia, poza Dawidkiem nic mi do głowy nie przychodzi
Thea pisze:tylko zastanawia mnie brak zdrobnień dla tego imienia, poza Dawidkiem nic mi do głowy nie przychodzi
Może:
Dawek, Dawi, Dawuś / Awek, Awi, Awuś,
Widek, Widzio, Adi, Adek
Angielskie zdrobnienia to Dave, Davey (dejw, dejwi).
Ja co prawda z październikóweczek ale mam nadzieję że sie nie pogniewacie jak napiszę moje typy imion dla dzidziusia
A więc jak chłopczyk to będzie Tomasz a dziewuszka Marika
Chłopca ja chciałam Dawida albo Tomasza ale mężowi się Dawid nie podoba więc został Tomasz
A więc jak chłopczyk to będzie Tomasz a dziewuszka Marika
Chłopca ja chciałam Dawida albo Tomasza ale mężowi się Dawid nie podoba więc został Tomasz
cleo28
Fanka BB :)
Ines śliczne imię dla dziewuszki masz, bardzo mi się podoba. Kurcze, wy tu już macie imiona dopracowane a ja nadal jeszcze niewiem, jakos mi jeszcze do głowy nie przyszło aby już dawac imię. Pamietam że dla Zuzi też zaczełam szukać dopiero po 30 tyg.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja juz imionka mam wybrane.
Dziewczynka: Zuzanna Iga
Chlopiec: Szymon Nikodem / Nikodem Szymon
Cmok.
Dziewczynka: Zuzanna Iga
Chlopiec: Szymon Nikodem / Nikodem Szymon
Cmok.
Podziel się: