reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

reklama
KASJIS pisze:
...przepraszam awaria... ;D A więc od nowa: Rosomaku kochany, czy możesz mi coś powiedzieć o Leonie i Ninie...?

Miśka T pisze:
A my juz z mężem wybralismy  :) dla chłopczyka Leonek (maż chciał na początku Antka, ale jak na moje to za bardzo popularne teraz imię) a dla dziewczynki Nina  :)

Hej KASJIS to chyba moje imiona??? Pisłam o nich wczesniej czyzby akurat podobały ci sie te same imiona, taki zbieg okolicznosci??? Rozumię jedno ale oba te same to chyba trochę dziwne , nieprawdaż.??!!!

Miśka, to naprawdę czysty przypadek. O Leonie myśleliśmy od początku, a na imię Nina wpadliśmy ostatnio "przeglądjąc" imiona naszych znajomych.

Może jest i tak jak mówisz, ale dziwnie się czyta swoje imiona dla dzidzi które masz już wybrane ponad rok temu i o których pisałam wcześniej na forum, a tu nagle czytasz, że ktoś napisał właśnie takie same!!! Chyba to rozumiesz??? Może jak dobrze pójdzie to będziemy mieli dzieci przeciwnej płci!!!! :) I to bedzie rozwiazanie!!!!

A dla mnie nie ma znaczenia jak się nazywają dzieci moich znajomych.Tym bardziej znajomych z sieci,których raczej nie spotkamy przypadkiem ;D No i dalej nie wiem jakie imie dla chłopca,a i dziewczynka juz nie taka pewna ::) muszę znowu przejżeć moją wielka księge imion ;)

Tak to już jest, że każdy jest inny na tym świecie! Gdyby było inaczej, to było by bardzo nudno!!!! :D naprawdę!

My w końcu ustaliliśmy że jeśli będzie dziewczynka to na pewno Tatianka, a to dlatego, że jednak jest to mało spotykane imię ;) natomiast co do chłopca nic nie dało się usataliić z moim mężem, leń z niego taki że nie chciało mu się myśleć! :D

kurcze my jeszcze o tym nie rozmawiamy, jakos jak dla nas to jeszcze za wcześnie na imię. Pamietam ze dla pierwszego dzidziusia od razu mielismy imie i teraz nie chcemy zapeszyć.

Mycha super imię! Też mi się podobają rosyjskie imiona i o tym też myślę. Poza tym wciąż na liście pozostaje Igor i Natasza. ;) Oj, żeby to była parka....

reklama
My wspólnie z mężem ustaliliśmy, że dziewczynka będzie miała na imię Julia, a chłopiec Michał. Teraz tylko kwestia czy dzidzia to chlopczyk czy dziewczynka?

Do góry