reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

reklama
KASJIS pisze:
...przepraszam awaria... ;D A więc od nowa: Rosomaku kochany, czy możesz mi coś powiedzieć o Leonie i Ninie...?

Miśka T pisze:
A my juz z mężem wybralismy  :) dla chłopczyka Leonek (maż chciał na początku Antka, ale jak na moje to za bardzo popularne teraz imię) a dla dziewczynki Nina  :)

Hej KASJIS to chyba moje imiona??? Pisłam o nich wczesniej czyzby akurat podobały ci sie te same imiona, taki zbieg okolicznosci??? Rozumię jedno ale oba te same to chyba trochę dziwne , nieprawdaż.??!!!

Miśka, to naprawdę czysty przypadek. O Leonie myśleliśmy od początku, a na imię Nina wpadliśmy ostatnio "przeglądjąc" imiona naszych znajomych.

Może jest i tak jak mówisz, ale dziwnie się czyta swoje imiona dla dzidzi które masz już wybrane ponad rok temu i o których pisałam wcześniej na forum, a tu nagle czytasz, że ktoś napisał właśnie takie same!!! Chyba to rozumiesz??? Może jak dobrze pójdzie to będziemy mieli dzieci przeciwnej płci!!!! :) I to bedzie rozwiazanie!!!!

A dla mnie nie ma znaczenia jak się nazywają dzieci moich znajomych.Tym bardziej znajomych z sieci,których raczej nie spotkamy przypadkiem ;D No i dalej nie wiem jakie imie dla chłopca,a i dziewczynka juz nie taka pewna ::) muszę znowu przejżeć moją wielka księge imion ;)

Tak to już jest, że każdy jest inny na tym świecie! Gdyby było inaczej, to było by bardzo nudno!!!! :D naprawdę!

My w końcu ustaliliśmy że jeśli będzie dziewczynka to na pewno Tatianka, a to dlatego, że jednak jest to mało spotykane imię ;) natomiast co do chłopca nic nie dało się usataliić z moim mężem, leń z niego taki że nie chciało mu się myśleć! :D

kurcze my jeszcze o tym nie rozmawiamy, jakos jak dla nas to jeszcze za wcześnie na imię. Pamietam ze dla pierwszego dzidziusia od razu mielismy imie i teraz nie chcemy zapeszyć.

Mycha super imię! Też mi się podobają rosyjskie imiona i o tym też myślę. Poza tym wciąż na liście pozostaje Igor i Natasza. ;) Oj, żeby to była parka....

reklama
My wspólnie z mężem ustaliliśmy, że dziewczynka będzie miała na imię Julia, a chłopiec Michał. Teraz tylko kwestia czy dzidzia to chlopczyk czy dziewczynka?

Do góry