reklama
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
KASJIS pisze:...przepraszam awaria... ;D A więc od nowa: Rosomaku kochany, czy możesz mi coś powiedzieć o Leonie i Ninie...?
Miśka T pisze:A my juz z mężem wybralismy dla chłopczyka Leonek (maż chciał na początku Antka, ale jak na moje to za bardzo popularne teraz imię) a dla dziewczynki Nina
Hej KASJIS to chyba moje imiona??? Pisłam o nich wczesniej czyzby akurat podobały ci sie te same imiona, taki zbieg okolicznosci??? Rozumię jedno ale oba te same to chyba trochę dziwne , nieprawdaż.??!!!
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
Może jest i tak jak mówisz, ale dziwnie się czyta swoje imiona dla dzidzi które masz już wybrane ponad rok temu i o których pisałam wcześniej na forum, a tu nagle czytasz, że ktoś napisał właśnie takie same!!! Chyba to rozumiesz??? Może jak dobrze pójdzie to będziemy mieli dzieci przeciwnej płci!!!! I to bedzie rozwiazanie!!!!
edi
mamusia Wojtusia
A dla mnie nie ma znaczenia jak się nazywają dzieci moich znajomych.Tym bardziej znajomych z sieci,których raczej nie spotkamy przypadkiem ;D No i dalej nie wiem jakie imie dla chłopca,a i dziewczynka juz nie taka pewna : muszę znowu przejżeć moją wielka księge imion
mycha12
Wrześniowe mamy'06
My w końcu ustaliliśmy że jeśli będzie dziewczynka to na pewno Tatianka, a to dlatego, że jednak jest to mało spotykane imię natomiast co do chłopca nic nie dało się usataliić z moim mężem, leń z niego taki że nie chciało mu się myśleć!
reklama
Podziel się: