reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

reklama
Mi tam w imieniu LENA nic nie brakuje ;) ;D, krótkie, proste, bardzo ładne i fajnie można zdrabniać. Ja też bym z chęcią małej zmieniła imię ale mąż się nie chce zgodzić. ;D Co my z tymi chłopami mamy zrobić?? :D Mycha a Twój mąż jak się zapatruje na MILENĘ??? :)

Edi dzięki za aprobatę ;)
Renee jak mu wczoraj na imprezce tłumaczyłam z dziewczynami to nawet dał sie przekonać!! wiec chyba będzie Milenka - dla przyjaciół Lena ha ha :laugh: ;)

Mycha jeśli tobie podoba się Lena nazwija tak córke, a niech znajomi sobie mówią Milena.Tylko przeważnie mąż idzie rejestrowac dziecko, więc może zrobic na złośc i dac imię takie jak on chce. :(

Mija czemu mąż miał by mi robić na złość - to nie możliwe, a do tego czasu ustalimy konkretnie jakie imię ma być ;)

Mycha ja słyszałam o takim przypadku, że ojciec rejestrował syna; było ustalone, że będzie Tomek, a on podał, że Jacek-bardziej mu się podobało ;D, w efekcie matka przez miesiąc do dziecka mówiła Tomeczku, bo tatuś się nie przyznał, że zmienił dziecku imię ;) ;D

Naturalnie masz rację, że to tylko kwestia dogadania, chociaż gdyby nam urodził się syn, to miałabym podejrzenia, że mój mąż moze zechcieć postawić mnie przed faktem dokonanym i dać dziecku na imię tak jak on uważa, tym bardziej, że z tym imieniem dla chłopca nie mogliśmy się dogadać ;), ale niech by tylko spróbował, oj to marny jego żywot. ;) :D ;D

Mój teściu też tak zrobił z imieniem dla drugiego syna,ustalili jedno a poszedł i zapisał zupełnie inne bo jemu się takie podobało.

Renee w naszym przypadku to niemożliwe :laugh: maż wie że miałby prze .......e no!!!!! ;D

reklama
Ja z moim już dawno temu ustalałam imię dla dziewczynki Patrycja.Teraz podoba mi się jeszcze Martynka,ale jemu niestety nie,więc zostajemy przy pierwszym wyborze.

Do góry