reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

reklama
Mi tam w imieniu LENA nic nie brakuje ;) ;D, krótkie, proste, bardzo ładne i fajnie można zdrabniać. Ja też bym z chęcią małej zmieniła imię ale mąż się nie chce zgodzić. ;D Co my z tymi chłopami mamy zrobić?? :D Mycha a Twój mąż jak się zapatruje na MILENĘ??? :)

Edi dzięki za aprobatę ;)
Renee jak mu wczoraj na imprezce tłumaczyłam z dziewczynami to nawet dał sie przekonać!! wiec chyba będzie Milenka - dla przyjaciół Lena ha ha :laugh: ;)

Mycha jeśli tobie podoba się Lena nazwija tak córke, a niech znajomi sobie mówią Milena.Tylko przeważnie mąż idzie rejestrowac dziecko, więc może zrobic na złośc i dac imię takie jak on chce. :(

Mija czemu mąż miał by mi robić na złość - to nie możliwe, a do tego czasu ustalimy konkretnie jakie imię ma być ;)

Mycha ja słyszałam o takim przypadku, że ojciec rejestrował syna; było ustalone, że będzie Tomek, a on podał, że Jacek-bardziej mu się podobało ;D, w efekcie matka przez miesiąc do dziecka mówiła Tomeczku, bo tatuś się nie przyznał, że zmienił dziecku imię ;) ;D

Naturalnie masz rację, że to tylko kwestia dogadania, chociaż gdyby nam urodził się syn, to miałabym podejrzenia, że mój mąż moze zechcieć postawić mnie przed faktem dokonanym i dać dziecku na imię tak jak on uważa, tym bardziej, że z tym imieniem dla chłopca nie mogliśmy się dogadać ;), ale niech by tylko spróbował, oj to marny jego żywot. ;) :D ;D

Mój teściu też tak zrobił z imieniem dla drugiego syna,ustalili jedno a poszedł i zapisał zupełnie inne bo jemu się takie podobało.

Renee w naszym przypadku to niemożliwe :laugh: maż wie że miałby prze .......e no!!!!! ;D

reklama
Ja z moim już dawno temu ustalałam imię dla dziewczynki Patrycja.Teraz podoba mi się jeszcze Martynka,ale jemu niestety nie,więc zostajemy przy pierwszym wyborze.

Do góry