reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

reklama
Kurcze no, a ja jeszcze się tak naprawdę nie zdecydowałam - od początku chciałam Wojtka a mąż Sławka, a teraz to oboje już nie wiemy jakie imię dać. A moja Julka chce żeby to był Adaś, bo ona jest na etapie pana Kleksa :)

Marrtruda, to moze warto posłuchac coreczki??? :) ja ma brata Adama, myśle ze to fajne imię, proste a zarazem ma cos w sobie, takiego innego! gdyby nie mój brat to niee wiadomo czy bym nie myślaął o tym imieniu poważnie!

ja też mam kuzyna Adama.. i wiecie co.. zawsze był wśicekły na rodziców za imię, bo mu imieniny w wigilię wypadały i zawsze jeden prezent dostawał :D

Mój mąż ma na imię Adam, urodził się w wigilię ale jemu się udało , bo zawsze dostaje prezenty podwójnie ;D

reklama
No i widzicie, takie fajne imiona piszecie, ale co z tego jak mój mąż w życiu się na nie nie zgodzi :mad: :(
Niby już dużo wcześniej ustaliliśmy, że będzie Alicja, tylko że ja ostatnio się skłaniam do zmiany tej opcji, nie wiem może małej nie przypadło to imie do gustu i mi jakieś fluidy wysyła ;) :laugh: Podobają mi się Nadia, Nina, Lena, Wiktoria, Matylda, Kornelia, Adrianna,Iga, Ines ale mój chłop słyszeć o tym nie chce! Co do chłopca jedyna opcja jaka dla mnie wchodzi w grę to jest Mikołaj, później długo, długo nie ma nic i ewentualnie jakiś Jakub albo Wojtek, ale bez przekonania. Oczywiście dla mojego drogiego męża Mikołaj też nie wchodzi w grę, a jego propozycje mnie tylko osłabiają-Adam, Bartek. Będziemy mieć poważny problem żeby dojść do porozumienia w tej kwestii :(

Do góry