reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy myślałyscie już o imieniu dla dzidziusia?

reklama
Kurcze no, a ja jeszcze się tak naprawdę nie zdecydowałam - od początku chciałam Wojtka a mąż Sławka, a teraz to oboje już nie wiemy jakie imię dać. A moja Julka chce żeby to był Adaś, bo ona jest na etapie pana Kleksa :)

Marrtruda, to moze warto posłuchac coreczki??? :) ja ma brata Adama, myśle ze to fajne imię, proste a zarazem ma cos w sobie, takiego innego! gdyby nie mój brat to niee wiadomo czy bym nie myślaął o tym imieniu poważnie!

ja też mam kuzyna Adama.. i wiecie co.. zawsze był wśicekły na rodziców za imię, bo mu imieniny w wigilię wypadały i zawsze jeden prezent dostawał :D

Mój mąż ma na imię Adam, urodził się w wigilię ale jemu się udało , bo zawsze dostaje prezenty podwójnie ;D

reklama
No i widzicie, takie fajne imiona piszecie, ale co z tego jak mój mąż w życiu się na nie nie zgodzi :mad: :(
Niby już dużo wcześniej ustaliliśmy, że będzie Alicja, tylko że ja ostatnio się skłaniam do zmiany tej opcji, nie wiem może małej nie przypadło to imie do gustu i mi jakieś fluidy wysyła ;) :laugh: Podobają mi się Nadia, Nina, Lena, Wiktoria, Matylda, Kornelia, Adrianna,Iga, Ines ale mój chłop słyszeć o tym nie chce! Co do chłopca jedyna opcja jaka dla mnie wchodzi w grę to jest Mikołaj, później długo, długo nie ma nic i ewentualnie jakiś Jakub albo Wojtek, ale bez przekonania. Oczywiście dla mojego drogiego męża Mikołaj też nie wchodzi w grę, a jego propozycje mnie tylko osłabiają-Adam, Bartek. Będziemy mieć poważny problem żeby dojść do porozumienia w tej kwestii :(

Do góry