MyszkaMiki30
Fanka BB :)
no nie penis w twojej buzi ale chłop nie był nagoKoszulka była podwinięta a spodnie ściągniete do kolan. To chyba jeszcze nie jest nago.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie penis w twojej buzi ale chłop nie był nagoKoszulka była podwinięta a spodnie ściągniete do kolan. To chyba jeszcze nie jest nago.
Nic nie płacą, bo nie ma firm, które zatrudniałyby ludzi to pisania postów na takich forach jak to.. Przecież 99% populacji Polski nie wie o istnieniu tego forum.dostałaś milion odpowiedzi na pierwszym wątku i żadna Ci się nie podoba więc drążysz dalej
Ile płacą za takie posty? Czuję, że byłabym w tym świetna
No dla mnie nago to jest jak ktoś nie ma na sobie żadnego ubrania, zero, null. Ale no moze po prostu źle Was zrozumiałam.no nie penis w twojej buzi ale chłop nie był nago
Nic nie płacą, bo nie ma firm, które zatrudniałyby ludzi to pisania postów na takich forach jak to.. Przecież 99% populacji Polski nie wie o istnieniu tego forum.
Nie przepadam za filmami, ale dzieki za poleceniePolecam film "Hejter"
to jeszcze powiedz, że jesteś dziewicą i seks po ślubie a lodzik z połykiem się nie liczyNo dla mnie nago to jest jak ktoś nie ma na sobie żadnego ubrania, zero, null. Ale no moze po prostu źle Was zrozumiałam.
Nie przepadam za filmami, ale dzieki za polecenie
Ale co to ma do rzeczy czy jestem dziewicą czy nie. Po prostu jeszcze miedzy mna a partnerem nie doszlo do stosunku i na tym zaprzestańmy to śledztwoto jeszcze powiedz, że jesteś dziewicą i seks po ślubie a lodzik z połykiem się nie liczy
to jeszcze powiedz, że jesteś dziewicą i seks po ślubie a lodzik z połykiem się nie liczy