Agnes4312
Moderator
To robiłaś mu loda przez spodnie?Nie był nago? Gdzie napisałam że był nago.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To robiłaś mu loda przez spodnie?Nie był nago? Gdzie napisałam że był nago.
Nie.to nie jesteś siedemnastoletnim trollem?
ale do środka!?Może domestosem spróbuj?
weszłaś nogawką?
No dobra - może jestem niedouczona itp. ze zapytałam na forum. Ale pytać to chyba nic złego? Czy za to też karają w tym kraju.W ogóle jest nie logiczne to o co pytasz... POMYŚL logicznie
Według ciebie woda zamiast zmywać to co robi?! RĘCE MI OPADAJĄ na to pokolenie i kolejne...
Gów.o wiem ale zrobię to i będę sr.ć po kątach czy plemnik za mną chodzi i czy w nocy mi nie wejdzie. Umyje ręce pilingiem/pumeksem ALE ON TAM NA PEWNO JESZCZE JEST...
Nie miej pretensji tylko zobacz jakie to pytanie jest głupie i to, że nie wiesz tak logicznych rzeczy jak m.in dochodzi do zaplodnienia
Nie był nago? Gdzie napisałam że był nago.
Koszulka była podwinięta a spodnie ściągniete do kolan. To chyba jeszcze nie jest nago.To robiłaś mu loda przez spodnie?
dostałaś milion odpowiedzi na pierwszym wątku i żadna Ci się nie podoba więc drążysz dalejNo dobra - może jestem niedouczona itp. ze zapytałam na forum. Ale pytać to chyba nic złego? Czy za to też karają w tym kraju.
Może jesteśmy za stare na takie fantazjeSkoro miał spermę na brzuchu i wytarł ją żeby mu się nie lepiła koszulka to raczej jej nie miał na sobie.
Spodni też raczej nie bo chyba ciężko się robi loda przed spodnie, no ale co ja tam wiem xD
Skoro miał spermę na brzuchu i wytarł ją żeby mu się nie lepiła koszulka to raczej jej nie miał na sobie.
Spodni też raczej nie bo chyba ciężko się robi loda przed spodnie, no ale co ja tam wiem xD
Tu odpowiedziałam.Koszulka była podwinięta a spodnie ściągniete do kolan. To chyba jeszcze nie jest nago.