Madzia86G
Fanka BB :)
No to kolejności mi się pomyliły ...
Ale ja już kiedyś pisałam, że ja stara jestem to mi się mogło pomylić co z kim i kiedy
Ale ja już kiedyś pisałam, że ja stara jestem to mi się mogło pomylić co z kim i kiedy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy mi tylko grzeszne myśli pozostały ((Wy grzesznice! W tej chwili wszystkie pod prysznic się pellingować. Zmyć z siebie plemniki i grzeszne myśli
Mój mozgXDAle ten peeling to chyba musi być drobnoziarnisty? Bo na gruboziarnistym plemnik nie złamie kręgosłupa tylko się przeturla jak na kuli śniegowej
Kur*@ muszę tę teorię zapamiętaćAle ten peeling to chyba musi być drobnoziarnisty? Bo na gruboziarnistym plemnik nie złamie kręgosłupa tylko się przeturla jak na kuli śniegowej
ale oral B?Przed to tylko oral. Nie żebym coś o tym widziała XD
A czy woda i płyn antybakteryjny nie wystarczy!!??Wy grzesznice! W tej chwili wszystkie pod prysznic się pellingować. Zmyć z siebie plemniki i grzeszne myśli
nie a najlepiej czynność powtórzyc 5 razyA czy woda i płyn antybakteryjny nie wystarczy!!??
Wystarczy, ale musi być swięconaA czy woda i płyn antybakteryjny nie wystarczy!!??