z czystej ciekawosci zobacze. dzieki ze wysilila sie pani na poszukanie linku.No niestety muszę Ci polecić jeszcze jeden, ale jest krótki. Moje 7 letnie dziecko już z 2 lata ogarnia więc myślę, że dasz radę
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
synchronizacjaNo niestety muszę Ci polecić jeszcze jeden, ale jest krótki. Moje 7 letnie dziecko już z 2 lata ogarnia więc myślę, że dasz radę
Moonstone
Moderator
Ja myślę, że to idealne zakończenie tego wątku.Ale co to ma do rzeczy czy jestem dziewicą czy nie. Po prostu jeszcze miedzy mna a partnerem nie doszlo do stosunku i na tym zaprzestańmy to śledztwo
angeliskax
Moderator
Żal mi Ciebie...
to moj 13letni bratanek wiedział jak dochodzi do zapłodnienia. A Ty? 17latka i jakoś mało inteligentna jesteś. Nie bierz się za coś czego nie ogarniasz. Takie sprawy zostaw dorosłym.
to moj 13letni bratanek wiedział jak dochodzi do zapłodnienia. A Ty? 17latka i jakoś mało inteligentna jesteś. Nie bierz się za coś czego nie ogarniasz. Takie sprawy zostaw dorosłym.
Moonstone
Moderator
No anal tylko po slubie!A anal?
olka11135
Fanka BB :)
No anal tylko po slubie!
No to dupa xD
Anasta07
Już był w prezerwatywie i objawy ciążowe też już byłyto jeszcze powiedz, że jesteś dziewicą i seks po ślubie a lodzik z połykiem się nie liczy
dodaj proszę, że objawy dzień po!!!! To jest najważniejsze. Kocham tę forum i Was dziewczyny! Miłego wieczoru:*!Już był w prezerwatywie i objawy ciążowe też już były
Madzia86G
Jak to PO ślubie dopiero ???No anal tylko po slubie!
A przed ? Cholera wybiegłam przed orkiestrę
reklama
Moonstone
Moderator
Przed to tylko oral. Nie żebym coś o tym widziała XDJak to PO ślubie dopiero ???
A przed ? Cholera wybiegłam przed orkiestrę
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.