Ale ja was nie rozumiem, traktujecie mnie jak jakiegoś trolla, a przecież już raz zadawałam pytanie i normalnie Wam odpisywałam i teraz to samo. Nie zrobilam tego pytania przyśmiewczo. Dlaczego nie traktujecie mnie poważnie skoro ja Was tak traktuje
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bardzo mi przykro, ze pani nie może zajść w ciąże, smutna rzeczywistość, ale do tanga trzeba dwojga i nawet jeśli mój chłopak miałby plemniki terminatory to moze i z panią ciąża by nie wyszła, bo może problem tkwi po pani stronie. Nie wnikam, życze powodzenia w staraniachJa mam tylko prośbę. Jeśli Twój chłopak tak zrobi dziecko to błagam pożycz mi go. Myślę, że mój Stary pozwoli mi umoczyć palca jeśli obiecam potem się wypeelingowac od stóp do głów. Bo my już 3 lata próbujemy i nic
Z
zaz208622
Gość
no najwidoczniej nie odpisywałaś normalnie skoro pytasz drugi raz o to samo.Ale ja was nie rozumiem, traktujecie mnie jak jakiegoś trolla, a przecież już raz zadawałam pytanie i normalnie Wam odpisywałam i teraz to samo. Nie zrobilam tego pytania przyśmiewczo. Dlaczego nie traktujecie mnie poważnie skoro ja Was tak traktuje
Swoją drogą kiedyś trolle miały więcej finezji
Nieprawda. Ostatnio pytałam o to czy ciąża z plemników na rękach w moim przypadku jest możliwa. Opisałam petting itp. Teraz pytam czy mydło z wodą zabija plemniki.no najwidoczniej nie odpisywałaś normalnie skoro pytasz drugi raz o to samo.
Swoją drogą kiedyś trolle miały więcej finezji
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
to nie jesteś siedemnastoletnim trollem?Ale ja was nie rozumiem, traktujecie mnie jak jakiegoś trolla, a przecież już raz zadawałam pytanie i normalnie Wam odpisywałam i teraz to samo. Nie zrobilam tego pytania przyśmiewczo. Dlaczego nie traktujecie mnie poważnie skoro ja Was tak traktuje
Nie był nago? Gdzie napisałam że był nago.Swoją drogą on był nago, a Ty w leginsach?
Z
zaz208622
Gość
Ej kiedyś był taki post, dużo żelu na brzuszku i żelem po brzuszku kto pamięta?
reklama
W ogóle jest nie logiczne to o co pytasz... POMYŚL logicznie
Według ciebie woda zamiast zmywać to co robi?! RĘCE MI OPADAJĄ na to pokolenie i kolejne...
Gów.o wiem ale zrobię to i będę sr.ć po kątach czy plemnik za mną chodzi i czy w nocy mi nie wejdzie. Umyje ręce pilingiem/pumeksem ALE ON TAM NA PEWNO JESZCZE JEST...
Nie miej pretensji tylko zobacz jakie to pytanie jest głupie i to, że nie wiesz tak logicznych rzeczy jak m.in dochodzi do zaplodnienia
Według ciebie woda zamiast zmywać to co robi?! RĘCE MI OPADAJĄ na to pokolenie i kolejne...
Gów.o wiem ale zrobię to i będę sr.ć po kątach czy plemnik za mną chodzi i czy w nocy mi nie wejdzie. Umyje ręce pilingiem/pumeksem ALE ON TAM NA PEWNO JESZCZE JEST...
Nie miej pretensji tylko zobacz jakie to pytanie jest głupie i to, że nie wiesz tak logicznych rzeczy jak m.in dochodzi do zaplodnienia
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.