Zosia87
Fanka BB :)
Dziewczyny to się udaje w wieku 19 lat pierwsza laparoskopia i rozpoznanie endometriozy 2013 laparotomia usunięcie torbiela endometrioza IV stopnia 2016 usunięcie jajowodu z wodniakiem. 4 podejścia do in vitro w tym 3 pełne 30.08.2016 hcg338 13dpt, 2.09.2016 hcg 1257 15dpt [emoji85] teraz czekam na usg [emoji175][emoji175]
Dzięki temu forum uwierzyłam że mogę być mama bo większość lekarzy mówiła że będzie bardzo ciężko lub wcale a jednak do tej pory podczytywalam ale po tak wysokim wyniku postanowiłam napisać. To mój pierwszy pozytywny wynik podczas wszystkich podejść i podchodzę do tego z dystansem jeszcze ale jeżeli mam kogoś podnieść na duchu to warto napisać. Buziaki ściskam [emoji175][emoji175]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki temu forum uwierzyłam że mogę być mama bo większość lekarzy mówiła że będzie bardzo ciężko lub wcale a jednak do tej pory podczytywalam ale po tak wysokim wyniku postanowiłam napisać. To mój pierwszy pozytywny wynik podczas wszystkich podejść i podchodzę do tego z dystansem jeszcze ale jeżeli mam kogoś podnieść na duchu to warto napisać. Buziaki ściskam [emoji175][emoji175]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom