Gorska79 Bylam wczoraj z mezem u lekarza przynajmniej w jego wypadku dzialaja ekspresowo nie musi czekac na wizyty tak dlugo jak Ja
Sa tam jakies zmiany na lepsze minimalne ale sa bierze insuline chyba juz 2 miesiac wiec pewnie dlatego lekarze mowia ze jak bedzie trzymac cukrzyce w ryzach to wszystko powinno wrocic do normy ale niestety zycie na tabletkach insulinie i latanie po lekarzach ale co mozna poradzic?
Wazne zeby bylo tylko lepiej nie gorzej
Pisze tak w sumie bo pisalam w tamtym miesiacu ze spoznil mi sie okres dobrze ze tylko o 1 dzien wiec nie mialam czasu zeby narobic se nadzieji.....W tym miesiacu powtorka z rozrywki
okres spoznia mi sie dzisiaj jest 5 dzien
Ciesze sie bo jak go nie ma moge miec nadzieje a z drugiej strony...sama nie wiem jestem klebkiem nerwow szczerze powiem!!!Staram sie nie nakrecac po raz enty ale jest ciezko...Mialam okazje kupic test wczoraj ale jak to facet moj maz nie bo po co to za wczesnie mam poczekac no fajnie sie gada facetowi
Poczekam dzisiaj jeszcze jak nie dostane to go kupie jutro jak bede miala odwage to zrobie po poludniu a jak nie zeby miec wieksza pewnosc poczekam do niedzieli rana musze wytrzymac!
Staram sie myslec trzezwo w tym roku nie zdarzylo mi sie zeby okres mi sie spoznil az tak przewaznie jest duzo wczesniej niz pozniej co do objawow wczoraj jedno co dalo mi bardzo do myslenia to to ze bylam z nim u tego lekarza normalnie sie ubralam w ciuchy i powiem ze czulam sie jakby mi spodnie mialy peknac w szwach!W tamtym tyg bylo ok to co w ciagu tygodnia tyle przytylam ze nie umialam oddychac w spodniach ktore nosze normalnie?Podejrzane...czulam sie taaaaaaka gruba ciezka jakby mnie ktos napompowal jak balon nie czulam sie komfortowo bylam w 7 niebie jak przyszlam do domu i moglam je sciagnac!Staram sie nie wkrecac ale nie mam tych swoich oczywistych oznak okresu jak te uczucia goraca, piersi nie mam jak kamienie troche bolaly ale to po terminie moze jeden dzien i tyle nie czuje takiego parcia na pechez jak zawsze ze latam co chwile od czasu do czasu mnie jajniki bola,ciagna mialam pare razy takie typowo okresowe bole ale pobolalo i przestalo
ten miesiac jest troche od innych zdaje sobie sprawe ze to moga byc tylko hormony ale mam nadzieje taka prawda do poki nie mam okresu moge ja miec przeciez.... boje sie tylko znowu rozczarowac
Moja kolezanka urodzila corke w sierpniu mialam ja pare razy na rekach i tak sobie pomyslalam ze moze ta mala princessa przyniosla mi szczescie
Bylo by fajnie!!!No co zostaje mi troche czekac i zobaczymy czy moje przeczucie jest prawdziwe
napewno dam Ci znac jak tylko sie dowiem
hehe Pozdrawiam Cie serdecznie:*