rozumiem poki co mam kontrole za pol roku o ile.nie zaciaze ale ja daje sobie 3 cykle jesli sie nie uda pojde do jakies specjalisty od endo.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrowa kobieta czasem potrzebuje roku by zajść. Myślę że możesz się starać i odrazu chodzić do specjalistyrozumiem poki co mam kontrole za pol roku o ile.nie zaciaze ale ja daje sobie 3 cykle jesli sie nie uda pojde do jakies specjalisty od endo.
Tez podchodziłem do in vitro z torbiela endomertialna .Odpowiadajac na Wasze pytania: Mam 2 torbiele czekoladowe - po jednej na kazdym jajniku. Jedna ma 3,5cm, druga niecale 3. Wg lekarza laparoskopia nie jest wyjsciem, szkoda zdrowej tkanki. Od 2ch miesiecy jestem na terapii z decapeptylem (wprowdzona jestem w stan menopauzy) zeby uspic troche endometrioze. Za miesiec koncze to i podchodze po raz pierwszy do in vitro... Zobaczymy jak to bedzie, ale jestem pelna obaw.
Nie lecze sie w PL.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem tamEwunka dokladnie to samo powiedzial lekarz. Moje amh to 2,78 i dlatego ta kuracja najpierw. Podobno poprawia jakosc jajeczek przy endo. Zobsczymy. Gdyby moje amh bylo nizsze to juz bylsbym po pierwszej probie, ale z takim lekarz stwierdzil, ze lepiej najpierw menopauza.
A dam znac na pewno, od dlizszego czasu czytam tez watek po invitro, bo to kopalnia wiedzy [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom