reklama
liju
Fanka BB :)
Dziewczynki, byłam wczoraj na USG. Widziałam pęcherzyk Jest tam gdzie powinien. Niestety nie było jeszcze widać zarodka. Lekarz mówił, że bardzo prawdopodobne, że owulacja była tydzień później i że to nie 6 a 5 tc... ale mi oczywiście przychodzą do głowy same czarne myśli, że to puste jajo mój lekarz, widząc moją panikę zproponował, że w piątek moge podskoczyć do niego do szpitala i sprawdzimy czy maleństwo rośnie i się rozwija...
Hej dziewczyny musze sie pozalic bo juz myslalam ze sie udalo, bylam wrecz pewna..temperaturka sie ladnie wysoko utrzymywala caly czas, piersi jak nigdy mialam nabrzmiale,swedzialy mnie ja tak nigdy nie mialam przed okresem.. bylam ciagle senna, a doadatkowo monitorowalam cykl wiec wiem ze owulka byla...iii co nagle temp spadla 2 krechy, ale okres mi sie spoznil 2 dni, a zazwyczaj mialam jak w zegarku.. ale przyszla wredna malpa..okropne rozczarowanie; ((((a moze poporstu ja sie tak nakrecilam; ((niepotrzebnie..ehhh..
liju
Neya Sony dziękuje
Neya trzymam kciuki,wkońcu się uda. Już w cuda wierze
Dziewczynki byłam dziś na USG i widziałam malusią kruszynkę i jeszcze nieśmiało, ale już tętno wg okresu to 6tc i 5 d,ale wg późniejszej owulki ciąża jest o tydz młodsza. wierze w cuda!!!! jesteśmy przeszczęśliwi
Neya trzymam kciuki,wkońcu się uda. Już w cuda wierze
Dziewczynki byłam dziś na USG i widziałam malusią kruszynkę i jeszcze nieśmiało, ale już tętno wg okresu to 6tc i 5 d,ale wg późniejszej owulki ciąża jest o tydz młodsza. wierze w cuda!!!! jesteśmy przeszczęśliwi
liju
dzięki dziewczynki. Odpoczywam, oszczędzam się i wykorzystuje innych do cięższych spraw ;-) z tym 1wszym nie mam problemu bo mam straszliwego śpiocha. wracam z pracy, obiadek i w kimę ;-) A dzisiaj w prac złapały mnie 1wsze większe mdłości. 2 razy wylądowałam w kibelku, obyło się bez ekscesów, ale było ciężko do 12 muszę co godzinkę coś podgryzać bo strasznie mnie mdli. Jutro zaopatrze się w jabłuszka, orzeszki, migdały i pomidorki koktajlowe ;-) zdrowo i pysznie
reklama
Podziel się: