reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Heja dziewczyny. Nie pisze bo nie mam humorku i mam przygotowania do imprezki z okazji roczku. Ale całuje wszystkie serdecznie.

Liju napisz jak cycki? Bolą?

reklama
Dziewczynki, byłam wczoraj na USG. Widziałam pęcherzyk :) Jest tam gdzie powinien. Niestety nie było jeszcze widać zarodka. Lekarz mówił, że bardzo prawdopodobne, że owulacja była tydzień później i że to nie 6 a 5 tc... ale mi oczywiście przychodzą do głowy same czarne myśli, że to puste jajo :( mój lekarz, widząc moją panikę zproponował, że w piątek moge podskoczyć do niego do szpitala i sprawdzimy czy maleństwo rośnie i się rozwija...

Liju super u mnie tez było pózniej widać pęcherzyk, chociaż ja dokładnie wiedziałam kiedy doszło do zapłodnienia. Trzymam dalej kciuki.

Buziaki dla was dziewczynki.

Hej dziewczyny musze sie pozalic:( bo juz myslalam ze sie udalo, bylam wrecz pewna..temperaturka sie ladnie wysoko utrzymywala caly czas, piersi jak nigdy mialam nabrzmiale,swedzialy mnie ja tak nigdy nie mialam przed okresem.. bylam ciagle senna, a doadatkowo monitorowalam cykl wiec wiem ze owulka byla...iii co nagle temp spadla 2 krechy, ale okres mi sie spoznil 2 dni, a zazwyczaj mialam jak w zegarku.. ale przyszla wredna malpa..okropne rozczarowanie; ((((a moze poporstu ja sie tak nakrecilam; ((niepotrzebnie..ehhh..

Neya Sony dziękuje :)
Neya trzymam kciuki,wkońcu się uda. Już w cuda wierze ;)

Dziewczynki byłam dziś na USG i widziałam malusią kruszynkę i jeszcze nieśmiało, ale już tętno :) wg okresu to 6tc i 5 d,ale wg późniejszej owulki ciąża jest o tydz młodsza. wierze w cuda!!!! jesteśmy przeszczęśliwi :D

dzięki dziewczynki. Odpoczywam, oszczędzam się i wykorzystuje innych do cięższych spraw ;-) z tym 1wszym nie mam problemu bo mam straszliwego śpiocha. wracam z pracy, obiadek i w kimę ;-) A dzisiaj w prac złapały mnie 1wsze większe mdłości. 2 razy wylądowałam w kibelku, obyło się bez ekscesów, ale było ciężko :baffled: do 12 muszę co godzinkę coś podgryzać bo strasznie mnie mdli. Jutro zaopatrze się w jabłuszka, orzeszki, migdały i pomidorki koktajlowe ;-) zdrowo i pysznie :-D

reklama
Do góry