reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Dzieki wielkie:) zaczynsm mierzyc temperaturke.kiedys nie wierzylak w to..no ale coz trzeba wszystkiego probowac:) dobrej nocy dla Was wszystkich

reklama
Sprawdza sie tempka, ja mialam owulacje,ale pecherzyki nie pękały zazwyczaj,a tego juz tempka nie pokaże niestety. Tylko monitoring u ginki, USG.

liju u mnie po staremu, jak nic się nie zmieni to w kwietniu pojedziemy na pierwszą wstępną wizytę do Białegostoku a jak uda nam się zebrać pieniądze to może w czerwcu było by in vitro no ale nie wiem czy się uda bo tym razem będziemy potrzebowali większą sumę na noclegi tam na miejscu.

Kachna kurcze bede trzymac kciuki nawet u nóg. Jakby to bylo w Lodzi to bym Ci pomogla, nocowalibyscie u nas,nie wydalabys tyle kasy. A ile tam musisz byc wtedy? Dni znaczy sie?

to wszystko zależy od tego jaki protokół nam lekarz zaproponuje optymistyczny wariant to 2 tygodnie a pesymistyczny to ponad miesiąc będę musiała tam być, Jak już będę wiedziała na czym stoję to zacznę się rozglądać, mam jedną koleżankę, która jest z tamtych okolić może by coś poleciła ale nie bardzo bym chciała ją wtajemniczać

Dziewczyny!!!!!! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
Dostaliśmy najpiękniejszy prezent na Walentynki - betahcg 450!!!! wczoraj było już 1137 :-D
Nasz najpiękniejszy, najcudowniejszy NATURALNY CUD!!!!!!!! Od piątku chodzę z bananem na twarzy ;-) Choć musimy jeszcze sprawdzić czy maleństwo jest tam gdzie powinno i czy będzie serduszko to i tak jestem w 7 niebie!!!!!
Zaczełam wierzyć w cuda!!!!!

Liju ja pierniczę, ale jak......? Przecież wodniak i tyle problemów. Niesamowite ze zaszłaś naturalnie. Czyli jednak cud. Matko jedyna ale dobre wiadomości. To może i mnie się uda zajść naturalnie :)

Sony nie mam pojęcia jak. Po ostatnim nie udanym transferze i wiadomości, że mam wodniaka byłam zdruzgotana. Nawet przez myśl mi nie przeszło, że naturalnie może się udać. Może właśnie odpuszczenie sobie i 0 myślenia, tylko przyjemne chwile we 2 ;-) ALe to nieważne!!! Boje się teraz zapeszyć ale jednocześnie nie potrafię się nie cieszyć :-D

reklama
Gdy zorientowalam sie , ze jestem w ciazy poszlam do lekarza , ktory stwierdzil , ze mam torbiela o ktorym wiedzialam . Okazalo sie , ze jest juz na tyle duzy 5,5 cm na prawnym jajniku , ze podlega juz edomnetriozie . Lekarz powiedzial , ze ma nadzieje , ze nie da sie we znaki podczas ciazy i , ze mialam wiele szczescie ze zaszlam w ciaze a starania trwaly zaledwie 3 miesiace :) ale po ciazy bedzie musial byc koniecznie wyciety i. Na szczescie nic nie dalo sie we znaki :) Synus przenoszony o tydzien , wiec urodzilam w 41 tygodniu tzn cesarka bo nie bylo postepu porodu :) 4440 wazyl , 61 dl :) a torbiela wycieli przy cesarskim cieciu :)

Do góry