reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

reklama
anaswear gratki :)
Estee witam nową forumowiczke :) i życzę powodzenia!
Kachna mam jeszcze 3. i bardzo bym chciała żeby wszystkie 3 zostały już z nami. Chciałabym teraz jednego, a później bliźniaki ;)

U nas na razie spokojnie. Jestem już po @. Była bardzo bolesna, długa i obfita, zupełnie ja nie u mnie. Martwię się torbielą czekoladową. od @ ciągle pobolewa mnie prawy jajnik, ten w którym siedzi. mam nadzieję, że menda nie urośnie. 29 mam wizytę i dowiem się co dalej. Generalnie tą porażkę przeżyłam najgorzej....
Robie sobie zdrowe 2 miesiące. Dieta śródziemnomorska + wyzwanie 30 dniowe na brzuszek i tyłek ;)
A co u Was?

Liju brawo widzę ze ostro się ze siebie bierzesz. Trzymam mocno za Ciebie kciuki. 7 lat czekałam na dziecko z tego 3 lata leczenia. Oby tobie sie teraz udało. Zobaczysz jak szybko zapimnisz te przykre momenty.

liju no to ja czekam na tą trójkę szkrabów! Dawaj od razu trojaczki. Raz w ciąży i z bańki. Hheheheheheheh!

Sony Pawełek jest po prostu prześliczny,. Buziunie ma jak Anioł piękną!

U nas po woli Timi zaczyna mieć postawę jak homo sapiens. Większość czasu już na dwóch nóżkach, nie chodzi jeszcze, ale stoi sam. Wesołek z niego niesamowity!

Ania to super ze wszystko dobrze. Lenka pewnie wszystkich zagaduje w przedszkoku :)
Tere fere buzia jak anioł a coś mi się wydaje że diabeł z niego nieziemski będzie po tacie.
Ania fotki na fb. Jak masz to przeslij mi linka.

O nie mogę! AniaSm ! Cześć! Ale Twoje dzieci już są duże. 4 i 2 lata. Szok. A dopiero pamiętam jak Lenka się urodziła. A jakie kitajce ma fajne! Super.

Sony no nie wygląda na diabełka Twoje dziecię, jest śliczny.

U mnie kolejne zębole. Górne jedynki. Jedna już wyszła, druga już się przebija. Młody śmieszny, tańcuje cały czas, nie ważne czy do muzyki z zabawek, czy z eski. Chyba poślę go do szkoły tańca. Będzie break dance tańczył i inne tam takie. Hehehehehe.

reklama
Tere a nie marudzi jak mu wychodzą? Moj strasznie pcha piastki i to tak ze sie az dławi. Podrapał już się pod dolną wargą. Nie wiem czy to nie ząb. Kiedy u waszych dzieci sie pierwsze ząbki pokazały i jak to przechodzili?

Do góry