reklama
Kachna ja wiem że są, tylko ja sama chciałam z mleka zrobić. Nawet się uparłam, bo zawsze robiłam z mleka skondensowanego, ale nie tym razem chciałam ze zwykłego mleka i cóż. No coś tam wyszło
Dziewczyny odszedł mi krwisty czop
Dziewczyny odszedł mi krwisty czop
Sony alez jestem podekscytowana! Natychmiast zostaw info na forum jak bedziesz jechac do szpitala.
A wypiekami sie nie martw. Rzadko kiedy w ciazy cos takiego wychodzi,a juz tuz przed porodem to w ogole. Kiedys (za czasow naszych babc) nawet nie pieklo sie ciast bedac w ciazy,bo zawsze wychodzil zakalec. Tak mowiono.
A wypiekami sie nie martw. Rzadko kiedy w ciazy cos takiego wychodzi,a juz tuz przed porodem to w ogole. Kiedys (za czasow naszych babc) nawet nie pieklo sie ciast bedac w ciazy,bo zawsze wychodzil zakalec. Tak mowiono.
Wow Sony az mnie ciary przeszly, to juz lada dzien, lada chwila! teraz to najlepiej jakbys urzadzala sobie spacery w te i we wte
Kachna chcialabym cos pokrzepiajacego napisac, ale coz..roznie moze byc, choc ja bede trzymac kciuki &&&&& moze sie jednak pozytywnie zaskoczysz
Kachna chcialabym cos pokrzepiajacego napisac, ale coz..roznie moze byc, choc ja bede trzymac kciuki &&&&& moze sie jednak pozytywnie zaskoczysz
reklama
Podziel się: