reklama
liju
Fanka BB :)
Kachna84 wiem. Ja zaczęłam odczulanie 4 lata temu. Praktycznie to końcówka, nie mam już objawów (odczulam się na trawy i zboża). Za to zaczęły mi dokuczać pleśnie i grzyby (akurat teraz pyli) i kurz :/ więc jak nie urok to..... Nigdy nie miałam nawet najmniejszych dolegliwości po szczepionce, jednak stres jest. Tyle się staramy, nie chciałabym żeby to zaszkodziło, a przy końcówce też szkoda rezygnować....
kachna no i jak jajka? Duże i okrągłe??? Hihiihihi.... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
liju szybko minie te 10 dni, widzisz już prawie minęło :-)
Sony no to masz już dużego bobucha w brzuchu!!!! Do terminu to już ze 3500 będzie ważył. :-)
U nas 3dniówka minęła, teraz gil siedzi. Normalnie fatum jakieś. A jutro atakuję Turcję. Odezwę się jak wrócę.
liju szybko minie te 10 dni, widzisz już prawie minęło :-)
Sony no to masz już dużego bobucha w brzuchu!!!! Do terminu to już ze 3500 będzie ważył. :-)
U nas 3dniówka minęła, teraz gil siedzi. Normalnie fatum jakieś. A jutro atakuję Turcję. Odezwę się jak wrócę.
dużo się dzisiaj nie dowiedziałam ponieważ nie było mojego lekarza bo był na konferencji, wiem tylko, że na obu jajnikach rosną jajeczka a endometrium 5 mm więcej się dowiem na poniedziałkowej wizycie.
udanych wakacji tere fere, zazdroszczę ci ponieważ uwielbiam Turcję, mogłabym tam mieszkać
udanych wakacji tere fere, zazdroszczę ci ponieważ uwielbiam Turcję, mogłabym tam mieszkać
reklama
Podziel się: