reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Fenks miliaa.
No niby nie narzekam, ale narzekam,:confused: tzn narzekam, ale zaraz stawiam się do pionu, bo jakby mi dawał popalić, to by było gorzej.:szok: hihihihihihihi Tylko jakoś tak dziwnie. Nudzę się w domu z dzieckiem...:dry: Wiesz, ja jestem osobą z zapaleniem tyłka, nie lubię siedzieć i nic nie robić. WIesz dla mnie to taka marnacja czasu. :-D
Kurna, chyba zacznę szydełkować.:baffled: Ale potrafię tylko na drutach szaliki robić. Może ktoś chętny, to zrobię na zimę?:confused:

kasiawr na szkarlatynie się nie znam, ale jak byłam w ciąży to mój chrześniak chorował na mononukleozę, nikt nie wiedział. Ja oczywiście się z nim ściskałam, ale na szczęście nie złapałam. A mononukleoza jest bardzo grozna dla płodu. Psuje układ nerwowy dziecka.:shocked2::szok:

Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest dziś patelnia! Rano byłam w pracy z Timkiem na 2 godzinki. Tam klima, w domu klima, a po drodze pędziłam ile sił w nogach. Mały upocony, poliki bordowe, głowa mokra. W domu zaraz przemyłam go chłodnymi gazami, zaraz lepiej się poczuł.

reklama
Tere u mnie upały już tygodnia i się wytrzymać nie da. Wczoraj na dworze nie było czym oddychać, w nocy aż się mój budził co mi jest, a ja nie umiałam oddechy złapać. Tragedia. Timek ma już 3 miesiące:szok:

Sony nooo nieźle nie? Prawie 4 właściwie. :-)
Ja w ostatnim miesiącu ciąży prawie nie spałam i miałam bezdechy. Brzuch mnie przygniatał. Ale Ty chyba będziesz miała weselej, bo latem właściwie masz ostatnie miesiące. Uważaj na siebie i nie łaź nigdzie w ten upał. Lepiej siedź z duuupką w domu :tak:

Tere czas zapitala jak trzeba :)
Kiedy wasze chłopy poczuły kopniaczki maleństwa, bo mój przykłada i nic nie czuje, a ja wiem że kopnęło, bo czułam od środka.

Oj mój też długo nie czuł. Może 3-4 tygodnie później. Ale jego jakoś tak nie jarało jak mnie. Ja mogłam trzymać godzinę rękę na brzuchu, a małż 5-10 min i mu się nudziło czekać na kopniaki.

Sony...mój maz pierwszego poważnego kiksanca dostal od Marcela dokładnie w 22tc...ale to takiego, ze az się przestraszyl:tak: od tamtego momentu Marcel mnie katuje kopniakami non stop, widać to dokładnie przez skore. mam już 3 filmiki z takimi szturchami, ze az brzuch lata:-D

reklama
Tak tak, czekaj miesiąc, dwa, zobaczysz odbite na brzuchu odnóża swojego stworka. Będzie widać pod skórą, chyba że tłuszczyku nabierzesz, to wtedy słabiej widać.:tak:

Do góry