reklama
Dziewczyny, jesteście kochane. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie. Powiem Wam, że chociaż się nie znamy, to odkąd mogę z Wami pisać jest mi lżej, że mogę się wygadać komuś, kto mnie rozumie. Naprawdę jesteście dla mnie wielką podporą... Ale ja już wysiadłam. Wiem, że w tym m-cu owu nie będzie, boję się tylko żeby torbiel nie rosła, jak będzie dalej boleć, to w piątek moja ginka zrobi mi usg. Ale wpadłam w jakąś deprechę, mój mąż zamiast mi pomagać w staraniach, to mi je tak naprawdę utrudnia, bo "on woli spontanicznie". Mam tego wszystkiego dość. Na razie rezygnuję ze starań.
Trzymajcie się.
Bądź silna!
Każdy mąż woli spontanicznie...mój też się denerwował i mówił,że jak tak będę liczyć co do godziny,że teraz albo nigdy...to szybciej nigdy...że całą frajdę zabijam przez te odliczanie i czuje się jak tylko dawca, narząd... ale wiesz, my to czujemy inaczej...facet tak do końca nie zrozumie.
imke
Początkująca w BB
Czesc Dziewczyny....
Znowu troszke mnie nie bylo.... Asienka u mnie wszystko narazie ok, w zeszlym tygodniu bylam na pierwszym badaniu i widzialam bijace serduszko, no i juz 9 tydzien. Szczesliwi jestesmy.
Dziewczyny ja Wam wszystkim takiego szczescia zycze z calego serca.
I jeszcze tak na dodatek mysle, ze nam naprawde ta homeopatia pomogla, jak ktos chce moze wyprobowac. Bralam Sepia C30 jeden raz w miesiacu 5 kuleczek tak 2 dni przed owulacja (tylko raz w miesiacu!!!) i Aletre farinosa (lecznicza) D6 1 tabletke przed sniadaniem. To by bylo na tyle.
Asienka napisz jak tam z luteina?
Pozdrowionka dla wszystkich.
Znowu troszke mnie nie bylo.... Asienka u mnie wszystko narazie ok, w zeszlym tygodniu bylam na pierwszym badaniu i widzialam bijace serduszko, no i juz 9 tydzien. Szczesliwi jestesmy.
I jeszcze tak na dodatek mysle, ze nam naprawde ta homeopatia pomogla, jak ktos chce moze wyprobowac. Bralam Sepia C30 jeden raz w miesiacu 5 kuleczek tak 2 dni przed owulacja (tylko raz w miesiacu!!!) i Aletre farinosa (lecznicza) D6 1 tabletke przed sniadaniem. To by bylo na tyle.
Czesc Dziewczyny....
Hejka Kochana:-)
Jak się strasznie ciesze ze nas odwiedziłaś:-) Super ze wszystko w porządku z Tobą i fasoleczką Pisz do nas jak się czujesz i jak maleństwo no i mam nadzieje ze się będziesz do nas odzywac!
Kochana może spróbuje tej homeopati? to się w aptece kupuje?
Tylko ze ja musze się zebrac w sobie żeby coś nowego spróbowac.
A ja luteine biore na utrzymanie ewentualnej ciązy lub na wywołanie okresu.
A Ty bierzesz coś teraz????
Kochana buziaki i trzymaj się cieplutko:-):-):-):-)
madziamadzia
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny
Co u Was słychać? Jak humorki?
Ja ostatnio byłam na badaniach w szpitalu (praktycznie dobę). Musiałam powtórzyć większą dawkę glukozy, bo wcześniejsza wyszła trochę ponad normę. No, ale najważniejsze, że wszystkie wyniki mam dobre
Dzidzia waży już 1000 gram, ćwiczy fikołki w brzuchu ;-), no i nareszcie się pokazała bardziej - będzie córeczka
Ja ostatnio byłam na badaniach w szpitalu (praktycznie dobę). Musiałam powtórzyć większą dawkę glukozy, bo wcześniejsza wyszła trochę ponad normę. No, ale najważniejsze, że wszystkie wyniki mam dobre
Dzidzia waży już 1000 gram, ćwiczy fikołki w brzuchu ;-), no i nareszcie się pokazała bardziej - będzie córeczka
Hej Dziewczyny
Hejka
U mnie wszystko wporzadku:-) za cztery dni mam dostac @ no więc czekam... jak się nie uda w tym miesiącu to mam czas do kwietnia i ide do lekarza i będziemy myślec o inseminacji.
Kochana Ty się na 100% nie nastawiaj na dziewczynke bo ja już miałam dwa przypadki jeden w rodzinie a drugi koleżanka z pracy obie miały miec dziewczynki a urodziły synków więc najlepiej z sukienkami się jeszcze wstrzymac
Dziewczyny co u was słychac nic się nie odzywacie???? Pozdrawiam
B
Bura
Gość
Cześć dziewczyny!
Odpowiadając na główne pytanie wątku: można zajść w ciążę mając endo Jestem tego kolejnym przykładem, choć łatwo nie było. Przez endo poleciały do nieba dwa moje Aniołki. Endometriozę wykryto podczas laparoskopii - moja druga ciąża była pozamaciczna, przyczyną były zrosty (usunięto mi jajowód). Leczyłam się Danazolem, endometrioza ucichła, ale nie miałam owulacji. Clostylbegyt nie pomagał, miesiące mijały, a endo zbliżała się wielkimi krokami (zaczęły się już bolesne @ itd). Kiedy już prawie całkiem się poddałam, znalazłam przepis na mieszankę antyzrostową o.Klimuszki. W drugim cyklu regularnego picia ziółek zaszłam w ciążę. Nie wiem, czy bardziej się cieszyłam, czy bałam - kolejna ciąża pozamaciczna (na którą miałam duże szanse) oznaczała koniec moich marzeń o macierzyństwie. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło! Po bardzo trudnej ciąży przyszły na świat moje dwa cudne skarbki Od 4 miesięcy jestem najszczęśliwszą mamą na świecie - moje Aniołki wróciły!
Nie traćcie nadziei i walczcie, bo naprawdę warto!
Odpowiadając na główne pytanie wątku: można zajść w ciążę mając endo Jestem tego kolejnym przykładem, choć łatwo nie było. Przez endo poleciały do nieba dwa moje Aniołki. Endometriozę wykryto podczas laparoskopii - moja druga ciąża była pozamaciczna, przyczyną były zrosty (usunięto mi jajowód). Leczyłam się Danazolem, endometrioza ucichła, ale nie miałam owulacji. Clostylbegyt nie pomagał, miesiące mijały, a endo zbliżała się wielkimi krokami (zaczęły się już bolesne @ itd). Kiedy już prawie całkiem się poddałam, znalazłam przepis na mieszankę antyzrostową o.Klimuszki. W drugim cyklu regularnego picia ziółek zaszłam w ciążę. Nie wiem, czy bardziej się cieszyłam, czy bałam - kolejna ciąża pozamaciczna (na którą miałam duże szanse) oznaczała koniec moich marzeń o macierzyństwie. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło! Po bardzo trudnej ciąży przyszły na świat moje dwa cudne skarbki Od 4 miesięcy jestem najszczęśliwszą mamą na świecie - moje Aniołki wróciły!
reklama
HejkaCześć dziewczyny!
Kochana ciesze się że udało Ci się zajśc w ciążę z tą cholerną endo!!!! ja już powoli wysiadam, przez te prawie trzy lata nawet nie zaskoczyłam. Znowu zaczynają mi się bolesne okresy właśnie zjadłam tabletki+nospa i umieram z bólu!
Jak można zapytac długo się leczyłaś i starałaś????? Buziaki dla maluszków
Podziel się: