reklama
AniaSm
Fanka BB :)
już półmetek?? ale to szybko zleciałoHee... Nie golę pleców, troszkę pryszczyki mam i uderzenia gorąca, co jest uciążliwe. Ale cóż, trzeba to przeżyć. Jeszcze 3 zastrzyki i koniec. Teraz jest półmetek.
hej dziewczyny ja również mam endo 5*4 zgłosiłam się do lekarza bo od ponad 3 lat staramy sie o dzidzie poprzedni lekarz cały czas mnie "leczył" antykoncepcją i co to dało?? Dało tyle że mam prawdopodobnie zablokowaną przysadkę mózgowąwiec nie wiem juz czy antykoncepcja pomaga czy szkodzi co lekarz to inna teoria. do tego mam niedoczynnośc tarczycy i pms i tu juz u mnie sie pojawia załamanie bo nie wiem co mam robic??:-(
u1... Musisz trafić na dobrego lekarza, który potrafi określić, co jest Twoim głównym problemem. Niesłyszałam, żeby antykoncepcja leczyła niepłodność, ale może po prostu się z tym nie spotkałam.
A skąd wiesz, że masz endo, skąd wiesz że masz zblokowaną przysadkę?? Jakie badania miałaś robione??
Napisz coś więcej kochana...
A skąd wiesz, że masz endo, skąd wiesz że masz zblokowaną przysadkę?? Jakie badania miałaś robione??
Napisz coś więcej kochana...
AniaSm
Fanka BB :)
a po wszystkim nogi do góry ;-)Kachna wyluzujcie się, zróbcie romantyczny wieczorek, dobre jedzonko, drinuś, lajtowy filmik i do roboty!
reklama
Podziel się: