reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Macy dzieki. Wieczory nadal bywaja bardzo uciazliwe, niedobrze mi okropnie. Ale tak jak mowisz, niedlugo II trymestr, jest nadzieja na lepszy czas.
Kasoku znam temat nerwicy lekowej. Przykra dolegliwosc i nie mialam pojecia ze wit D3 moze miec z tym cos wspolnego. To forum to studnia wiedzy. Trzymaj sie dzielnie, szczegolnie teraz!

reklama
Absolutnie Was nie opuszczę, bo bardzo się z Wami zżyłam:tak: Przeżywam Wasze ciąże i niepowodzenia jakbyście były kimś bliskim.
Pójdę do lekarza a już jutro robię badania. Dzięki Wam za wsparcie i ciepłe słowa:tak:
Piranha to nie Twoja wina, że płakałam. Odwrotnie, bardzo się ucieszyłam z Twojej odpowiedzi na moje pytanie. Jesteś wspaniała:)
Krystianmartin będzie dobrze zobaczysz, to wszystko wyjdzie na Twoją korzyść:tak: Jesteśmy z Tobą i cały czas wierzymy, że Ci się uda:tak: Będziemy tęsknić :-(
Powiedzcie mi jakie wyniki oprócz tsh proponujecie jutro zrobić? Przypomnę, że to będzie 14 dc.

Ostatnia edycja:
Elmo jeden dzien przed @ normalnie mialam plamienia i bylo je widac na wkladce. Natomiast teraz nic nie ma na wkladce, tylko jak sprawdzam sluz w srodku to wtedy sa takie nitki krwi ze sluzem. Nie jest to jasnoczerwona, zywa krew tylko raczej brazowata.

dzięki za życzenia :-)
ale moim marzeniem nie są bliźniaki tylko 1 dzidzia:-)
tempka rośnie zobaczymy
wiem że się załamię , bo ile można celować nawet w ovu i nie trafić?
krystiamarti a ty używałaś sylku? bo on może pomóc prawda? czy nie?

Mamakaja- mi gin kazał zrobić tsh, ft3, ft4, te to bym chyba jutro zrobiła, a dodatkowo jeszcze kazał zrobić anty TPO , i anty TG, ale te to nie wiem czy są konieczne, ja miałam je tak na wszelki wypadek, coby wszystko wykluczyć. Ja te wszystkie i inne badania mam porobione i wszystkie były w normie, tylko brak ciąży, ale to u mnie cc sie kłania niestety.
Także badaj się, a wszystko się ułoży, z hormonkami można łatwo walczyć, będzie dobrze!

Matik-nie załamiesz się , dasz radę, nawet jak by teraz nie wyszło (tfu, tfu, ), dasz radę!
CO do SYlku, to nie wiem czy Sylk aż tak pomaga, jak za dużo to i zaszkodzi, sama mam dylemat z tym Sylkim czy go stosować, czy nie wybija plemników, jak dam ziarenko grochu po starankach?

Piranha- tak sobie myślę jeszcze o tej macy co do brania jej przez cały cykl, co myslisz o tym? Czytałam , że może podnosić progesteron, ale czy dlatego jest dobra w I fazie? Czytałam też, że niektóre dziewczyny miały po nim lekko policystyczne jajniki jak brały w I fazie. Czy Ty łykałaś macę?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry