reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Macy dzieki. Wieczory nadal bywaja bardzo uciazliwe, niedobrze mi okropnie. Ale tak jak mowisz, niedlugo II trymestr, jest nadzieja na lepszy czas.
Kasoku znam temat nerwicy lekowej. Przykra dolegliwosc i nie mialam pojecia ze wit D3 moze miec z tym cos wspolnego. To forum to studnia wiedzy. Trzymaj sie dzielnie, szczegolnie teraz!

reklama
Absolutnie Was nie opuszczę, bo bardzo się z Wami zżyłam:tak: Przeżywam Wasze ciąże i niepowodzenia jakbyście były kimś bliskim.
Pójdę do lekarza a już jutro robię badania. Dzięki Wam za wsparcie i ciepłe słowa:tak:
Piranha to nie Twoja wina, że płakałam. Odwrotnie, bardzo się ucieszyłam z Twojej odpowiedzi na moje pytanie. Jesteś wspaniała:)
Krystianmartin będzie dobrze zobaczysz, to wszystko wyjdzie na Twoją korzyść:tak: Jesteśmy z Tobą i cały czas wierzymy, że Ci się uda:tak: Będziemy tęsknić :-(
Powiedzcie mi jakie wyniki oprócz tsh proponujecie jutro zrobić? Przypomnę, że to będzie 14 dc.

Ostatnia edycja:
Elmo jeden dzien przed @ normalnie mialam plamienia i bylo je widac na wkladce. Natomiast teraz nic nie ma na wkladce, tylko jak sprawdzam sluz w srodku to wtedy sa takie nitki krwi ze sluzem. Nie jest to jasnoczerwona, zywa krew tylko raczej brazowata.

dzięki za życzenia :-)
ale moim marzeniem nie są bliźniaki tylko 1 dzidzia:-)
tempka rośnie zobaczymy
wiem że się załamię , bo ile można celować nawet w ovu i nie trafić?
krystiamarti a ty używałaś sylku? bo on może pomóc prawda? czy nie?

Mamakaja- mi gin kazał zrobić tsh, ft3, ft4, te to bym chyba jutro zrobiła, a dodatkowo jeszcze kazał zrobić anty TPO , i anty TG, ale te to nie wiem czy są konieczne, ja miałam je tak na wszelki wypadek, coby wszystko wykluczyć. Ja te wszystkie i inne badania mam porobione i wszystkie były w normie, tylko brak ciąży, ale to u mnie cc sie kłania niestety.
Także badaj się, a wszystko się ułoży, z hormonkami można łatwo walczyć, będzie dobrze!

Matik-nie załamiesz się , dasz radę, nawet jak by teraz nie wyszło (tfu, tfu, ), dasz radę!
CO do SYlku, to nie wiem czy Sylk aż tak pomaga, jak za dużo to i zaszkodzi, sama mam dylemat z tym Sylkim czy go stosować, czy nie wybija plemników, jak dam ziarenko grochu po starankach?

Piranha- tak sobie myślę jeszcze o tej macy co do brania jej przez cały cykl, co myslisz o tym? Czytałam , że może podnosić progesteron, ale czy dlatego jest dobra w I fazie? Czytałam też, że niektóre dziewczyny miały po nim lekko policystyczne jajniki jak brały w I fazie. Czy Ty łykałaś macę?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry