reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Klaudia poczytaj kilka stron w stecz. Dziewczyny wszystko opisywaly dokladnie nawet kilka razy plus wklejaly link gdzie mozna kupic np. paski do mierzenia PH. Suplementy trzeba brac conajmniej 6 tygodni przed starankami.

reklama
jak ja Ci Elmo zazdroszczę 12 tydzień jak ten czas leci super szybko jak ktoś jest w ciąży :) ja pamiętam dni mi się tak dłużyły ooooo strasznie długie były do 12 tyg
ja głowę daję sobie uciąć że masz chłopaka na 100%
zobaczysz i pamiętaj niech Ci zdjęć masę narobi :)tzn dzidzi

Ostatnia edycja:
Jezu dziewczyny ja dzisiaj umieram, mdli mnie i glowa mnie boli,
Matik widze ,ze mieszkasz tam gdzie ja planuje urlop, czyli masz wakacje caly rok super :tak:

No nic ide się umyc i może zasne, może jutro będzie lepiej, mnie zoladek tez w 7 tc meczyl, bolał, teraz tylko mam mdlosci tzn wrocily.

na wakacje? super polecam cieplutko, słońce praży ale jest powietrze tzn czym oddychać w przeciwieństwie jak to się dzieje w Polsce podczas gorączki:-) a gdzie będziesz stacjonować tzn miejscowość?
Ja mieszkam niedaleko Playa Del Ingles , Meloneras

Nie wiem jutro jade do biura podrozy i będziemy wybierac oferty, martwi mnie tylko 5 h lot i moja ciaza, no i czy tam będzie dobry szpital w razie czego, jeju mysle o wszystkim, a przecież tam ludzie mieszkają i chorują i rodza się dzieci, wiec na pewno macie dobrze placówki :tak:, ale ja panikara jestem.

Hej dziewczyny.

Zaglądam czy Krystianmartin testowala ale narazie cisza... &&&&&
Ewelin dzieki dzieki. Przyznam szczerze ze jesli chodzi o jutrzejsza wizyte to naprawde mysle tylko o tym czy wszystko w porzadku. Płec dzis jest drugorzedna, wiesz tyle obaw, bo tyle bylo wariactwa z tym planowaniem... niech tylko wszystko bedzie dobrze. A zdjecia pewnie jakies tam beda, zobaczymy.
Daria ok 17tej. Wspolczuje humorówm hormony Ci buzuja, mi juz to troszke ustapilo. Niech i Tobie szybko mija.
Maggie Czarna dzieki za pamiec!!!
Czarna jak tam Milan sie chowa? Rosnie pewnie w oczach? :-)
Oczy niebieskie wspolczuje. Ja myslalam ze juz mi ustepuje, kilka dni czulam sie lepiej, niestety nadal mi mega niedobrze, od kilku dni mdlosci niestety wrocily :-( Mam juz tego po dziurki w nosie.
Matik niech i Tobie szybko sie uda &&&&& i zaczniesz odliczanie do 12 tygodnia.

Co tam u pozostalych staraczek? Elle Antosia Dorcia Polisia?

Dziewczyny nie wiem czy dam rade jutro sie odezwac bo od jutra mam dziewczyne na zastepstwo wiec bedzie trudniej z dostepem do kopma :-) zatem trzymajcie za mnie kciuki popoludniu.

Kciuki za was wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milego wieczoru!

Elmo mi tez wrocily mdli i mdli.
trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte, żeby było widać kosc nosowa, przezierność karkowa i żeby kosc udowa była w sam raz i serduszko bilo ja dzwon, żeby miało dziesięć paluszkow u rak i nod i....może jeden dodatkowy pomiędzy o ile chcesz chłopczyka, tego Ci zycze i dawaj znac szybciutko.

reklama
Elmo będziemy od rana z Tobą myślami jeśli nie dasz rady zajrzeć:-)
Antosia, Elle, Krystianmartin gdzie jesteście?
Dziewczyny nie wiem co się dzieje.Od wczorajszego wieczora mam dużo rozciągliwego śluzu o zabarwieniu lekko brązowym. Kurcze co się dzieje? Wiecie co to może być?Denerwuje się bo nigdy 3 dni po @ nie miałam czegoś takiego

Do góry