reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
krystianmartin ale to 10dpo owu co ty to przecież byłoby naprawdę mega szybko a na dodatek nie z porannego moczu ? nie ma szans
to moje zdanie
ja jak byłam z chłopcem w ciąży to ok 13 dnia pokazała się delikatna kreska na chwilę i znikła i przed @ się dopiero pokazała.
Cierpliwości jeszcze oki? nie zamartwiaj się ok? uśmiechnij i przytul do męża i dzieci one dodadzą Ci siły , buziaki trzymaj się

kasoku no to fajnie tu zawsze jest ciepło i 0 deszczu no czasem kapną 3 krople :) woda ciepła przejrzysta palmy

Ostatnia edycja:
Hej
Wczoraj był bardzo pracowity dzień po powrocie, oczywiście zrobiłam test i lipa, dzisiaj też zrobiłam z porannego i lipa, nie załamałam się ale uświadomiłam, że nie dane mi jest zajść w ciążę( no chyba że za 2 lata he he według wróżki;-)). Dzisiaj wyjeżdżam i nie biorę testów więc dopiero mogę ponowić próbę w sobotę.
Elmo trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i obu nub był chłopczykowy
DZIEKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY TRZYMAJA ZA MNIE &&&&&&&&&&&&&&&&
Szkoda, że n ie potrafię ich wykorzystać.

Witam dziewczynki, te nowe i te co znam :)
Naskrobałyście sporo więc chyba Was nie nadrobię;-)
Krystianmartin ja trzymam nadal && za ten cykl :tak:
Elmo biedulko, ja stresuję się razem z Tobą i trzymam mocno &&&&&&&
Elle Dorcia my za kilka dni znowu owulka:-D działajmy ostro żeby wyszło.
Ja już się poddałam jeżeli chodzi o dietę niestety. Na mnie wyjątkowo źle działa zakwaszanie organizmu więc pozostaje mi tylko "działanie od środka":-D
Pozdrawiam i życzę miłego, pełnego miłych niespodzianek dzionka!

hej dziewczyny, dzisiaj mulenia cd niestety, ale mam nadzieje,ze w końcu się to skończy i wkrocze w pozytywny etap ciąży :tak:,jutro już konczy mi się laba, moje dziecko z urlopu wraca ;-), zycze miłego dnia, oby nie tak parnego.
krystianmartin mi chyba w 10 dpo wyszedł po 10 min taki bladzioch,ze tylko ja go widziałam, wszyscy domownicy mnie stukali po glowie,ze znowu sobie uroiłam kreske, wiec spokojnie, zrob jutro.
Antosia trzymam za core, ja tez marzyłam o drugiej, a wyszedł chlop najprawdopodobniej, a bylam przekonana,ze będzie cora, zwazywszy,ze mój m ma słabiutkie nasienie i reperowal go prawie pol roku :tak:teraz mój małżonek chodzi i puszy się jak to jego y sa sprawne :tak:a...jeszcze mi się przypomniało,ze wszystkie sweterki, które zrobiłam Matyldzi na drutach sa albo rozowe, albo maja kwiatka, a chyba zrobiłam z 10 tych sweterkow, musze kupic nowe wloczki i dziergać od nowa :)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki.ja nadal wakacjuje.powrot do domu dopiero za 2 tygodnie.wtedy bede z wami juz na biezaco.teraz wpadam tylko zobaczyc co slychac.

Witam nowe kolezanki :-)

Elmo,u ciebie juz 12 tydzien.szok!jak ten czas szybko leci.

Sa jakies nowe zafasolkowane?

U mnie @ nadal brak.juz mam na to nerwa,bo strasznie mnie ciagnie do tych staranek.a maly wisi na cycu i ani mysli sie odczepic.nie mam pojecia jak sie zabrac do odstawiania.tym bardziej ze on butli nie chce.pije tylko z niekapka.obawiam sie,ze nie doczekam sie az sam sie odstawi... macie jakies sprawdzone sposoby?

reklama
no a ja z rana z nowymi problemami

trochę późno wstałam kurka ale program zaliczył mi tempkę to nie wiem czy brać to po uwagę czy nie hm
w nocy dziwna sprawa jak zawsze temp, rosła do 00.00 37.12 potem spadała to teraz się obniżała 36.74 i zaczęła rosnąć 36,89 ale ok 01.01zaczęła z powrotem spadać 36,64 jajniki w tym czasie strasznie bolały strasznie i za chwilę przeszło jak ręką odjął o co chodzi
spać poszłam ok 4 :( no nie mogłam zasnąć ale jak zasnęłam to miałam taki piękny sen i pewnie dlatego się nie obudziłam na tą 7 śniło mi się że urodziłam córeczkę z blond włosami tak jak mówiłam kiedyś mężowi że teraz będzie do twojej rodziny podobna ale sen- była ze mną już w domu uśmiechała się no wszyscy się cieszyli ludzie jaki piękny sen tylko nie wiem dlaczego też że synek jeszcze był :) czyli jakieś bliźniaki jednak gdzieś mi po głowie chodzą szok ten mózg jest nie okiełznany ale była córeczka i niczym innym się nie przejmowałam byłam szczęśliwa achh i aż mi się płakać chce czy

Do góry