reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorcia dobrze Cię rozumiem ja juz to przeżywam od 16 miesiecy

W 11dc robiłam test i kreska testowa była ciut ciut jasniejsza od kontrolnej, ale dzisiaj to juz jestem w szoku testowa a kontrolna heheZobacz załącznik 567780 no i teraz wiem jak wygląda dodatni test owu, pierwszy raz od pięciu miesięcy taki widok i to nie zmienia się nawet po tym jak wypiłam i zjadłam moczopędne truskawki .
Marzyłabym o innych II no ale cóz zobaczymy

Ostatnia edycja:
Maran-atha zobaczymy. We wtorek idę do gin, odebrać cytologie i zapytać o te plamienia. Ale najchętniej już bym się spakowała i siup do Danii. Potrzebuje zmiany otoczenia. Ale to juz niedługo. A jak tam córeczki?

Krystianmartin coreczki lobuzuja... Maja gorsza od Ali bije ja, gryzie... czasem chce sie uciekac i nie wracac po takim krzykliwym dniu.. no spokojnie to nie jest ;)

Hejka!

U mnie kiepski nastrój, bo prawdopodobnie ziółka Klimuszki rozwaliły mi cykl:( Ach..

Krystianmartin- Ty piszesz , że po ziołkach Ojca Sroki masz bardzo mocną drugę krechę na teście owu, a u mnie odwrotnie , po ziołkach Ojca Klimuszki, pierwszy raz w zyciu druga kreska kontrolna nie była tak mocna jak kontrolna :wściekła/y: Już mam dosyć wszystkiego.

Antosia, Dorcia- dziwuchy , piekne wykresy, bardzo obiecujące:tak:

Polisia- kciuki za udany cykl&&&&&&&&&

Mamakaja- tak jak Polisia pisała, mi prawdopodobnie zaszkodziło ACC w połaczeniu z wapnem, Piranha mi napisała, że wogóle niskie ph zageszcza śluz. Ja to mam zwalone zatoki i tez kaszel , ale już jest lepiej.
Ja to też jeżdzę na konchowanie ucha, chyba pomaga. JA tobie na to zaplenie oskrzeli , to przede wszsytkim musisz byc oklepywana i to dosyc mocna po 6 razy dziennie, opuszkami placów i wcale reka nie w łodeczkę, od kręgosłupa do boku 5 razy i z powrotem 5 razy do kręgosłupa i tak samo z drugiej strony. To naprawdę bardzo ważne. Poza tym inhalacje z nebuliztora możesz nawet zwyklą sola fizjologiczną i po tymkoniecznie oklepywanie po ok. 20 minutach.
Także inhalacje z soli iwonickiej. No i tez bardzo ważne , niech ktoś zrobi Ci bańki, mi wczoraj M robił bezogniowe, polecam bardzo. Ona naprawdę działają. Powodzenia!

reklama
Do góry