reklama
krystianmartin
Fanka BB :)
Elle te zioła sa na owulacje, Piranha tez je piła.
Krysytianmartin, Elle - chyba lepsze te ziola Ojca Sroki. Ja z początku właśnie chciałam pić te ziola Sroki, ale jak byłam w tamtym cyklu na monicie u innego gina, to mnie nastraszył, że widzi zrosty na jajowodzie prawym , podejerzewa tez w lewym biodrze, a ja na pewno mam też zrosty na maciciy po cesarce, więc jak mi wtedy tak powiedzial to zmienilam na te zioła Ojca Klimuszki, bo one są tez na zrosty, ale i mialy być tez na pobudzenie jajników i ogólną regulację i tak wyregulowały, że pęchęrzyki mi wolno rosly jak na mnie, endometrium też duzo cieńsze, śluzu Ewcm praktycznie nie miałam w tym cyklu, no i ta druga kreska na teście owu bledsza od kontrolnej, masakra jakaś.
Dzisiaj czytalam na innym forum , że inna dziewczyna, też w czasie brania tych ziól też miała dużo cieńsze endometrium niż normalnie Jutro jadę na monit, ale strasznie się boje co uslyszę. A tak chcialam ten cykl, aby był na tip top, już nawet chcialam wziasc ovitrell, jakby pęcherzyk nie chcial pęknąc i od owu brać duphaston, a tu duuuuuuuuuuupa pewnie z tego będzie, brrrrrrr, ale jestem zła.....
Elle- a ten agnus castus, to jest to samo co castagnus?
Dzisiaj czytalam na innym forum , że inna dziewczyna, też w czasie brania tych ziól też miała dużo cieńsze endometrium niż normalnie Jutro jadę na monit, ale strasznie się boje co uslyszę. A tak chcialam ten cykl, aby był na tip top, już nawet chcialam wziasc ovitrell, jakby pęcherzyk nie chcial pęknąc i od owu brać duphaston, a tu duuuuuuuuuuupa pewnie z tego będzie, brrrrrrr, ale jestem zła.....
Elle- a ten agnus castus, to jest to samo co castagnus?
krystianmartin
Lukaa ja piję ojca Sroki właśnie nr 3.
krystianmartin
hej to już ostatni test owu po 2 minutach wyglądał tak:Zobacz załącznik 567812a po pięciu heheZobacz załącznik 567813
Myślicie, że to po ziołach? Ciekawe. To fajnie, chociaż nie ma problemu z interpretacja czy dodatni czy nie, ale juz w tym cyklu miałam testowa tego samego koloru co kontrolna, ale nie było skoku temp więc pewnie teraz mnie czeka owu.
Myślicie, że to po ziołach? Ciekawe. To fajnie, chociaż nie ma problemu z interpretacja czy dodatni czy nie, ale juz w tym cyklu miałam testowa tego samego koloru co kontrolna, ale nie było skoku temp więc pewnie teraz mnie czeka owu.
Ostatnia edycja:
mamakaja
krystianmartin super, że w końcu doczekałaś się dodatniego testu owulacyjnego!!! należało Ci się:-);-)
Lukaa a jeśli ja nie mam problemu z owulacją i wszystko w porządku z cytologią też powinnam brać te zioła?? wiadomo chcę zwiększyć szansę na córeczkę ale skoro od strony ginekologicznej wszystko u mnie ok to czy też powinnam? Dziękuję kochana za rady jak mam się leczyć Normalnie wzięłabym antybiotyk ale niestety jest "chłopczykowy".
Lukaa a jeśli ja nie mam problemu z owulacją i wszystko w porządku z cytologią też powinnam brać te zioła?? wiadomo chcę zwiększyć szansę na córeczkę ale skoro od strony ginekologicznej wszystko u mnie ok to czy też powinnam? Dziękuję kochana za rady jak mam się leczyć Normalnie wzięłabym antybiotyk ale niestety jest "chłopczykowy".
Ostatnia edycja:
Elle87
KochajacaMama87
Lukaa tak castus agnus to coś podobnego do castagnusa tylko mocniejsze i oprócz wyregulowania cykli pomaga w zajściu w ciążę... a czy faktycznie to się okaże dużo dziewczyn z forum in gender (które namiętnie podczytuję) brały to starając się o córkę więc może faktycznie trochę pomaga bo podobno castagnus także pomaga począć córkę chociaż wiadomo nie zawsze ;-)
Krystianmartin no test bardzo wyraźny to mówisz że wcześniej miałaś tylko cień kreski? ale zawsze po temperaturze mimo wszystko widać czy była owulka czy nie więc u Ciebie chyba teraz jest?
Mamakaja moim zdaniem nie musisz pić tych ziółek.
Krystianmartin no test bardzo wyraźny to mówisz że wcześniej miałaś tylko cień kreski? ale zawsze po temperaturze mimo wszystko widać czy była owulka czy nie więc u Ciebie chyba teraz jest?
Mamakaja moim zdaniem nie musisz pić tych ziółek.
P
polisia
Gość
Mamakaja inhalacje z soli lub oleju eukaliptusowego, ogólnie to przerabane ja mecze się jeszcze...
dzièki za pamięć, ja chyba skopałam, jak jest śluz widnisty to wtedy ovu?
Usilowalam O+12 ale chyba wcelowalam w samo ovu wszystko się mi poprzestawiało ;( ehhhh
dzièki za pamięć, ja chyba skopałam, jak jest śluz widnisty to wtedy ovu?
Usilowalam O+12 ale chyba wcelowalam w samo ovu wszystko się mi poprzestawiało ;( ehhhh
reklama
krystianmartin
Ja brałam Castagnus przez 2 cykle i zaszłam w ciążę tylko było puste jajo.
Podziel się: