reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja raczej się odstawia castagnus jak się zajdzie w ciążę. ja jak zajdę w ciążę to na pewno odstawię agnus castus. tak bierze się go 90 dni potem przerwa i można znów brać 90 dni.
Krystianmartin a nie myślałaś żeby znów zacząć brać castagnus?
Polisia ja myślę że podczas owulki jest albo rozciągliwy albo wodnisty śluz a po owulce robi się kremowy. i właśnie przy metodzie 0+12 podobno śluz powinien już być kremowy i wtedy należy działać. czy tak jest nie wiem bo dopiero zamierzam wypróbować tą metodę a zresztą każdy organizm jest inny. zależy ile godzin od pozytywnego testu owulacyjnego masz owulkę? pisałaś że współżyłaś 36godz od pozytywnego testu więc jeśli owulkę miałaś 24godz po pozytywnym teście to super się wbiłaś w metodę 0+12. zresztą podobno odległość nie ma większego znaczenia tylko ph i odpowiednie zakwaszenie. jeśli sprawdzałaś cały czas ph i było niskie to będzie ok ;-)

reklama
Elle dzięki kochana. Wiesz, w teorii to wszystko jest super, ale potem są mega wątpliwości. I ja je mam. Nie było dziś skoku tempki, ovu myśle ze miałam w pt bo w czw test + a przytulanka w sob. wiecz. Tylko wlasnie śluz mi się nie zgadza i tempka jest inaczej niż poprzednio.
To wszystko jest takie trudne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Polisia masz rację bo ja też pewnie niedługo będę miała podobne wątpliwości do Ciebie... teoria prosta ale zawsze coś nam nasz organizm namiesza. na wykresie widzę że staranka zaznaczyłaś w sobote wieczorem? a z tym śluzem to różnie byle miał niskie ph. jedynie tempka mnie zastanawia że jeszcze nie było skoku ale zobaczymy jutro. a w ostatnim cyklu był ładny skok? bierzesz coś innego od tego cyklu? bo wiem po sobie że jeden suplement więcej może coś namieszać

hej to już ostatni test owu po 2 minutach wyglądał tak:Zobacz załącznik 567812a po pięciu heheZobacz załącznik 567813
Myślicie, że to po ziołach? Ciekawe. To fajnie, chociaż nie ma problemu z interpretacja czy dodatni czy nie, ale juz w tym cyklu miałam testowa tego samego koloru co kontrolna, ale nie było skoku temp więc pewnie teraz mnie czeka owu.
Czy obie kreski pokazuja Ci sie jednoczesnie, czy na ta druge musisz poczekac?
Ja juz sama nie wiem jak interpretowac te testy. Jak robie to pokazuje mi sie jedna - kontrolna, a po ponad 10 minutach druga...

hej wszystkim:-)
antosia , dorcia czekam na II kreseczki na testach ciążowych 3mam kciukasy za to żebyście zafasolkowały i nie puszczam:tak:
antosia jakiego termometru owulacyjnego używasz?

dziewczyny jak to jest z tą temp mężczyzn korzystną dla plemniczków x wiem jajeczka muszą mieć ciepło, mój m pracuje niestety w chłodni taki ziomb tam jest...tzn że nie mam szans na córeczkę??chyba sie pochlastam same nie korzystne warunki spełniam tj jakaś masakra:wściekła/y:

witajcie dziewczyny!

o rety jak czytam o testach owulacyjnych to az mam ciarki na plecach, nigdy w życiu ich nie robilam, kupilam je i czekały sobie, az tu nagle nie wiadomo jakim cudem zaszlam w drugą ciążę, zanim zdążyłam sie przygotowac, ale jak Was czytam to uswiadamiam sobie, ze to nie jest takie proste, ciekawe, czy zdołam to ogarnac............ a co to za ziółka, które pijecie? skąd sie je bierze?

ale poki co jestem 4 tyg po porodzie, kilka dni temu mialam silne kłucie po lewej stronie, identyczne jak czasem miewałam przy owulce, myślicie, ze to mogło byc jajeczkowanie tak szybko po porodzie?????????????

Antosia Dorcia Krystianmartin
trzymam kciuki bardzo mocno!!!!!!!! ;)
elmo2 Daria, ewelin jak sie czujecie?
kevinka mamawczesniaka witajcie!piranha Andzia jak sie miewacie?

jakie olejki eteryczne moge kupic do nawilzacza powietrza, zeby ładnie pachniało i było na dziewczynke????????????
ktoś coś wie?

jesli ktos chcialby złapac niebieskie fluidki to proszę łapcie: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miłego wieczoru kochane babeczki ;)

reklama
Hej babeczki.
Nie ma jak herbatka z wami.
Ja niby mialam wypoczac a jestem tak zajechana ze masakra. A wiec byle do 15 i do łóżka!!!
Było super, kocham góry. Tęsknie za czasami kiedy wspinalismy sie we dwójke :tak: Zuza jeszcze sie nie zaszczepila, najlepiej jej we wózku albo na rekach :tak: Samopoczucie w miare ok ale te nudności są chwilami okropne.
Musze was troszke nadrobic a wiec biore sie za czytanie.
Milego dnia!

Do góry