reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antosia79 bardzo dziekuje.

Mozecie mi wyslac linka do SYLK
bo niewiem jaki mam kupic lepiej wiekszy czy mniejszy i ile stosowac go i do srodka czy jak.

Wiem bezsensu pytania ale jestem w tym calkiem glupia.

A co myslicie o tym zeby zaraz po okesie stosowac lactowaginal tak przez 4 dni (wiem ze sa to tabletki) jedna rano druga wieczorem,potem krem vitagin c czy rephresh niewiem co jest lepsze ??
I przed i po stosunku sylk stosunek planuje 12 13 14 dc ???
Czy dobry plan mam ????

reklama
Mamakaja ACC i wapno też nasz cytrynian to mieszanka wybuchowa, ja i Lukaa się tak urządziłyśmy kilka stron wcześniej.

Piranha koty jak weźmiesz spokojnego są super ;) a jak się budzą wcześniej to idą do drugiego pokoju :)

krystianmartin no ja nie mam się czym pochwalić...jak mówiłam czekam na lipcową owulkę...ehhhh...nie chce mi się nic więcej pisać :no:

Ja nie mam się czym pochwalić:no: Test o czułości 10 (bobo test) wyszedł negatywny. Temperatura nie wskazuje na implantację:no:
Dorcia zrób test za dwa dni, bo u Ciebie na wykresie widać że prawdopodobnie wczoraj mogło dojść do zagnieżdżenia :tak:

Antosia, Dorcia nie martwcie się, Ja to już wiem na 100%, ze ten cykl mój stracony, Przytulasy 8dc a owu dzisiaj czyli 15dc. Nie ma szans. Ale wiecie co dopiero dzisiaj zobaczyłam co to test owu + haha, krecha 3 razy mocniejsza niz kontrolna aż w szoku byłam. MOze to te zioła? Śluz ładny rozciągliwy ale nie gęsty jak ostatnio. No cóz za tydzień wyjeżdżam, może wtedy.
Dziewczyny jak to sie mówi póki nie ma @ wszystko jest możliwe.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Polisia kochana a co Wam pomogło na kaszel? U mnie coraz gorzej ze zdrowiem,kaszel nie daje mi spokoju:tak:
Piranha ja uwielbiam pieski więc polecam psa. Ale wiecie co wczoraj wyczytałam? Jeśli często w mieszkaniu boli nas głowa warto… przygarnąć kota. Te zwierzęta są naturalnymi „elektrowniami” jonów ujemnych. Wystarczy głaskać futrzaka przez 5 minut, aby zmniejszył się ból głowy i polepszyło samopoczucie. Jony ujemne | EKO BIZNES
Krystianmartin Antosia w lipcu nam się uda !!!!!!!!!!!!!!!
Dorcia
trzymam kciuki za pozytywny test:-)
I przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla wszystkich pozostałych:tak:

reklama
Och dziewczyny...popłakałam się
Tak bardzo chcę tych dwóch II
Ehhhhhhhhhhhhh, dziękuję Wam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Faktycznie Antosia...czekamy spokojnie-łatwo mówić nie ???

Do góry