reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorcia dobrze Cię rozumiem ja juz to przeżywam od 16 miesiecy

W 11dc robiłam test i kreska testowa była ciut ciut jasniejsza od kontrolnej, ale dzisiaj to juz jestem w szoku testowa a kontrolna heheZobacz załącznik 567780 no i teraz wiem jak wygląda dodatni test owu, pierwszy raz od pięciu miesięcy taki widok i to nie zmienia się nawet po tym jak wypiłam i zjadłam moczopędne truskawki .
Marzyłabym o innych II no ale cóz zobaczymy

Ostatnia edycja:
Maran-atha zobaczymy. We wtorek idę do gin, odebrać cytologie i zapytać o te plamienia. Ale najchętniej już bym się spakowała i siup do Danii. Potrzebuje zmiany otoczenia. Ale to juz niedługo. A jak tam córeczki?

Krystianmartin coreczki lobuzuja... Maja gorsza od Ali bije ja, gryzie... czasem chce sie uciekac i nie wracac po takim krzykliwym dniu.. no spokojnie to nie jest ;)

Hejka!

U mnie kiepski nastrój, bo prawdopodobnie ziółka Klimuszki rozwaliły mi cykl:( Ach..

Krystianmartin- Ty piszesz , że po ziołkach Ojca Sroki masz bardzo mocną drugę krechę na teście owu, a u mnie odwrotnie , po ziołkach Ojca Klimuszki, pierwszy raz w zyciu druga kreska kontrolna nie była tak mocna jak kontrolna :wściekła/y: Już mam dosyć wszystkiego.

Antosia, Dorcia- dziwuchy , piekne wykresy, bardzo obiecujące:tak:

Polisia- kciuki za udany cykl&&&&&&&&&

Mamakaja- tak jak Polisia pisała, mi prawdopodobnie zaszkodziło ACC w połaczeniu z wapnem, Piranha mi napisała, że wogóle niskie ph zageszcza śluz. Ja to mam zwalone zatoki i tez kaszel , ale już jest lepiej.
Ja to też jeżdzę na konchowanie ucha, chyba pomaga. JA tobie na to zaplenie oskrzeli , to przede wszsytkim musisz byc oklepywana i to dosyc mocna po 6 razy dziennie, opuszkami placów i wcale reka nie w łodeczkę, od kręgosłupa do boku 5 razy i z powrotem 5 razy do kręgosłupa i tak samo z drugiej strony. To naprawdę bardzo ważne. Poza tym inhalacje z nebuliztora możesz nawet zwyklą sola fizjologiczną i po tymkoniecznie oklepywanie po ok. 20 minutach.
Także inhalacje z soli iwonickiej. No i tez bardzo ważne , niech ktoś zrobi Ci bańki, mi wczoraj M robił bezogniowe, polecam bardzo. Ona naprawdę działają. Powodzenia!

reklama
Do góry