reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo święta prawda. Komunię mamy 19 maja a m przyjeżdża 2 maja na urodziny synka. a owu mam mieć niby właśnie 2 maja.
Ja poprzedni cykl miałam dziwny.. owu 12 dc a przważnie miałam 15, 16, 17.niczego nie da się przewidzieć. Ja chyba nie mogę się wyluzować hehe. I sam fakt że tu zaglądam świadczy o tym, ze moje mysli krążą wokół tego jednego pragnienia:tak:

reklama
czescLaski
przyszlam sie zameldowac
moje BB od samego poczatku jest różowe, a mimo to drugi chłop siedzi w brzuchu...
męża wypuścili ze szpitala, nareszcie go mam przy sobie:)
milego dnia babeczki:)

Witajcie dziewczynki:)
Mamo Kubulki ale Ci suwaczek pędzi:)
Elmo miłego dzionka :)
Krystianmartin zdradź sekrety co za dietę robisz ja tez cos musze począc ze sobą nijak nie spadają mi kg niestety ...
a jeszcze na dodatek napiszę Wam hit dnia
w niedziele moja wspaniała t (teściowa) mówi ale sobie sadełko wyhodowałaś
po czym wczoraj na maila posyła mi zestaw ćwiczeń na brzuch
masakra z tą babą po prostu ...

Dzięki za odpowiedzi :-):-):-) Pół nocy siedziałam i wyczytywałam Wasz sposoby z forum na dziewuszkę he he he. Chyba jeszcze trochę się wstrzymam i poobserwuje śluz itp. :tak: Jak już pisałam mam synka 4 i pół letniego. Prawie pięć lat minęło ( "jak jeden dzień hi") więc myślę o rodzeństwie dla synka:happy2:

Ostatnia edycja:
Maggie co za baba :szok: ale nie przejmuj się, moja tez jest skora do takich komentarzy. Ale robi to oczywiscie z milosci z mega przemilym usmiechem na twarzy. Ech pasowaloby jej czasem noz wbic w te zeby.
Karola5554 czytaj czytaj. Ja jak tu dolaczylam to normalnie miesiac nic nie robilam tylko czytalam. Nie wiem czy jest tu cos jeszcze co mogloby mnie zaskoczyc aczkolwiek czy bede miec z tego mojego wymarzonego synka? Czas pokaze.
Mamakubulki fajnie ze maz juz w domu. Niech dochodzi do zdrowia, dbaj o niego ;-) A suwaczek Ci rzeczywiscie zasuwa! :szok:
Krystianmartin nie patrz na odstepy tylko działajcie działajcie :tak: Dobrze ze siebie mamy i mozna sie tu wygadac. Bo jakbym zaczela mezowi smecic ze mi sie owulacja spoznia to by pomyslal ze zwariowalam :-)

Elmo moja to robi przecież w trosce o moje sadełko ;)
Przy najbliższej stosownej okazji nie zapomnę wysłać jej maila o wpływie szkodliwości palenia na urodę :)

Krystianmartin dobre :) :)
Apropo diet to ostatnio czytałam ciekawy artykuł że diety ograniczające ilość kalorii w pozytywny sposób wpływają na płodność kobiety wpływając na owulację itd ... :)

reklama
witaj karola, tak cztaj wszystko uważnie, mierz temperaturę, sprawdzaj śluz. Większość z nas korzysta ze trony www.Ovufreind.pl, jest pomocna przy codziennych obserwacjach.
maggie taka teściowa to skarb (tak się o Ciebie ,martwi)masakra
chytry.gif

elmo
i jaka dzisiaj tempka u Ciebie, dziej sie cos? Kochana koleżanko nie łapiesz stresa że starania tuż tuż, bo ja stresa mam jak "przed pierwszym razem". haha

Do góry