reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo święta prawda. Komunię mamy 19 maja a m przyjeżdża 2 maja na urodziny synka. a owu mam mieć niby właśnie 2 maja.
Ja poprzedni cykl miałam dziwny.. owu 12 dc a przważnie miałam 15, 16, 17.niczego nie da się przewidzieć. Ja chyba nie mogę się wyluzować hehe. I sam fakt że tu zaglądam świadczy o tym, ze moje mysli krążą wokół tego jednego pragnienia:tak:

reklama
czescLaski
przyszlam sie zameldowac
moje BB od samego poczatku jest różowe, a mimo to drugi chłop siedzi w brzuchu...
męża wypuścili ze szpitala, nareszcie go mam przy sobie:)
milego dnia babeczki:)

Witajcie dziewczynki:)
Mamo Kubulki ale Ci suwaczek pędzi:)
Elmo miłego dzionka :)
Krystianmartin zdradź sekrety co za dietę robisz ja tez cos musze począc ze sobą nijak nie spadają mi kg niestety ...
a jeszcze na dodatek napiszę Wam hit dnia
w niedziele moja wspaniała t (teściowa) mówi ale sobie sadełko wyhodowałaś
po czym wczoraj na maila posyła mi zestaw ćwiczeń na brzuch
masakra z tą babą po prostu ...

Dzięki za odpowiedzi :-):-):-) Pół nocy siedziałam i wyczytywałam Wasz sposoby z forum na dziewuszkę he he he. Chyba jeszcze trochę się wstrzymam i poobserwuje śluz itp. :tak: Jak już pisałam mam synka 4 i pół letniego. Prawie pięć lat minęło ( "jak jeden dzień hi") więc myślę o rodzeństwie dla synka:happy2:

Ostatnia edycja:
Maggie co za baba :szok: ale nie przejmuj się, moja tez jest skora do takich komentarzy. Ale robi to oczywiscie z milosci z mega przemilym usmiechem na twarzy. Ech pasowaloby jej czasem noz wbic w te zeby.
Karola5554 czytaj czytaj. Ja jak tu dolaczylam to normalnie miesiac nic nie robilam tylko czytalam. Nie wiem czy jest tu cos jeszcze co mogloby mnie zaskoczyc aczkolwiek czy bede miec z tego mojego wymarzonego synka? Czas pokaze.
Mamakubulki fajnie ze maz juz w domu. Niech dochodzi do zdrowia, dbaj o niego ;-) A suwaczek Ci rzeczywiscie zasuwa! :szok:
Krystianmartin nie patrz na odstepy tylko działajcie działajcie :tak: Dobrze ze siebie mamy i mozna sie tu wygadac. Bo jakbym zaczela mezowi smecic ze mi sie owulacja spoznia to by pomyslal ze zwariowalam :-)

Elmo moja to robi przecież w trosce o moje sadełko ;)
Przy najbliższej stosownej okazji nie zapomnę wysłać jej maila o wpływie szkodliwości palenia na urodę :)

Krystianmartin dobre :) :)
Apropo diet to ostatnio czytałam ciekawy artykuł że diety ograniczające ilość kalorii w pozytywny sposób wpływają na płodność kobiety wpływając na owulację itd ... :)

reklama
witaj karola, tak cztaj wszystko uważnie, mierz temperaturę, sprawdzaj śluz. Większość z nas korzysta ze trony www.Ovufreind.pl, jest pomocna przy codziennych obserwacjach.
maggie taka teściowa to skarb (tak się o Ciebie ,martwi)masakra
chytry.gif

elmo
i jaka dzisiaj tempka u Ciebie, dziej sie cos? Kochana koleżanko nie łapiesz stresa że starania tuż tuż, bo ja stresa mam jak "przed pierwszym razem". haha

Do góry