Hej babeczki! Jak ja się za Wami stęskniłam! Przepraszam ale nie nadrobiłam, było ponad 50 stron zaległości, przeczytałam tylko kilka początkowych stron i ostatnią, to chyba nie jest najlepsza pora na nadrabianie ;-) Niestety nie mam kompletnie na nic czasu, w Outlooku mega zaległości w odpisywaniu, dzieci zajmują cały mój czas a każdy ułamek wolnej chwili staram się przeznaczać na remonty. Do tego doszły problemy ze zdrówkiem, komputerem, eeech, długo by wymieniać. Niestety Krzysiu wciąż nie toleruje siostry, denerwuje się gdy do niego podchodzi, popycha, gdy tylko Kaja na coś się wespnie by stanąć na nogach to synek spycha jej ręce generując upadki, nic nie pomaga, muszę stale uważać i jestem mega zmęczona i wypalona, wieczorem kiedy Kaja zaśnie nie mam już sił na komputer ...ale obiecuję poprawę :-) bo strasznie za Wami tęsknię i chcę Wam kibicować w spełnianiu marzeń.
Ewelin, te 1200 mg wapnia dotyczy całego Ca spożywanego w diecie i suplementach, nie łykaj absolutnie 4 tabletek. Od nowiu do pełni jest więcej jonów ujemnych w atmosferze co sprzyja poczęciu dziewczynki, więcej jest też ich latem :-)
Dotty, strasznie mi się miło zrobiło gdy przeczytałam Twoje słowa!
Elmo, Eden, Pająku i inne babeczki, dziękuję kochane za pamięć! Więcej nie doczytałam ale obiecuję poprawę :-) i liczę na to, że jeszcze będzie mi dane pisać z Wami na bieżąco (a na razie to o czytaniu marzę ;-)). Może jutro uda mi się wstawić jakieś fotki. Zapewne przegapiłam masę fotek Waszych ślicznych dzieciaczków :-( Dobrej nocki! ...i wiedzcie, że strasznie mi miło, że o mnie nie zapomniałyście.