reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo mały kaszle od kilku dni(chyba że wcześniej zaczął, ale ja twardo ostatnio spałam więc nie wiem) aby te wszystkie choróbska wraz z zimą przegnało :tak:
maran-atha gratuluje zwycięstwa w walce ze smokiem:-D Moi chłopcy nie lubili wcale smoczków, ale znajomi mieli ten problem z córką do trzech lat.
Ala też zwracała? Mój starszy też raz w nocy ale najadł się żelków i na następny dzień już było dobrze. A może to jakiś jednodniowy wirus...???

Ostatnia edycja:
reklama
Czarna no brzuszek sliczny I duży :) a imie w końcu tez wybierzecie odpowiednie :)
Antosia no Ala zwracała I tak pomyslalam, że to po tej gruszce bo nic innego nie jadła takiego co by jej mogło zaszkodzić a wirus...mam nadzieje, ze nie bo zaraz Maje mi dopadnie :(

czarna - ale Ty na serio jestes czarna ;)
ann29 - ja kciuki zaciskam tez, ale jakoś nie wychodzi (problemy znasz). Pająk tak sie od nowego roku rozgadał, że normalnie jestem zmeczona jego ciagłym gadaniem ;P
Oj chętnie powybierałabym imię ;)
piranha - jak Krzyś?

Czarna Ty rzeczywiscie jestes czarna :tak: super sie trzymasz! I teraz masz juz z gorki. Z imieniem niezla masz przeprawe hehe powodzenia ;-)
Maran gratuluje sukcesu ze smokiem i powodzenia z pielucha. Bedzie dobrze, badz twarda! :-)
Antosia oby oby, slonce coraz wyzej wiec jest nadzieja. Why temp dzis nie naniesiona?
Moja Zuza zwymiotowala przedwczoraj na srodku drogi :szok: :zawstydzona/y: obstawiam nadmiar slodyczy u kochanej babci + mega szalenstwo.
Daria ja mam ten z allegro który polecala Piranha, moze wiec i Ty zakup wlasnie ten.

Ostatnia edycja:
Elmo już melduję że zadanie wykonane :)
Dziwne że taki zbieg okoliczności z tymi dolegliwościami żołądkowymi u naszych pociech...A jak to wirus to kiedy dopadnie młodszego? Mam nadzieję że to jednak delikatne zatrucie:-p

Elmo no jasne że zakupię i zostaję z Wami, mam nadzieję że mnie przyjmiecie ;)
Co do tamtego preparatu to pisze że ma w składzie l'argininę która poprawia jakość komórek jajowych

Pytasz czy przyjmiemy? Ty bylas tu chyba wczesniej niz ja :tak:
Którego preparatu? (bo sie pogubiłam) L Arginine łykam ja (wzrost testosteronu - wieksze szanse na chlopca)

reklama
Do góry