reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam :)

Elmo, żyję, żyję ;) dzięki że się martwisz o mnie ;-)

Ostatnio dużo mam roboty przy domu, tak nagle zrobiło się ciepło, musiałam ogarnąć ogródek i takie tam. Młody dalej na antybiotyku ale jest duża poprawa, tylko tak mi szkoda, ze nie mogę z nim wyjść na spacerek...
Ale Was podczytywałam w wolnych chwilach :tak: Widzę, że kilka nowych informacji się pojawiło i witam nową staraczkę, mam nadzieję że z nami zostaniesz maggie :)

Ann29 gratulacje! Jak przeczytałam, że Ci się udało zaplanować to poczułam taki powiew nadziei, że jest szansa :-)

Daria mi poleciła Piranha też tą wit B z allegro.

Czarna, fajny brzusio :tak:

Pozdrowienia dla wszystkich, lecę jakiś obiadek szykować ;)

Daria ja także mam ten B complex z allegro bo tak jak mówi Elmo Piranha go już kiedyś polecała :tak: powiedz mi jeszcze czy Twój M już zaczął brać liść oliwny? bo z tego co pamiętam to zaczynasz staranka w lipcu czyli już niedługo ;-) też chyba go zakupię skoro po nim wzrasta przewaga plemników żeńskich :-D trzeba próbować wszystkiego

Ann, dobrze, ze samopoczucie troszke lepsze, a na mdłosci mi bardzo pomagał,
suchar zanim wstałam rano, ale pewno to wiesz, i pepsi z szklanej butelki, chociaż 2 łyczki,
Pająku również trzymam &&&&&&&, i brawo dla małego, u mnie obaj gadają non stop mały co prawda po swojemu,
ale i tak buzia mu się nie zamyka
Czarna super wygladasz, a z imieniem to pewno zdecydujecie dopiero jak mały się urodzi,
u mnie tak było

Eden no zostanę zostanę, bo jakoś tak ciężko sie mi było zdecydować na drugie dziecko, ale teraz przyszła wiosna i nabrałam ochoty :) zwłaszcza jak tu czytam że dziewczynom się udało :)
Generalnie to mieliśmy w planach rozpocząć starania w lipcu bo wtedy wyjeżdzamy na wakacje, więc jeśli chce spróbować to najwyższa pora zakupić jakieś suplementy
Zacznę od B complex, od dluższego czasu dość nieświadomie stosujemy dietę taką bardziej mleczną, dużo serków, codziennie jogurty i te sprawy :)
Miłego popołudnia, piękna wiosna dzisiaj :)

czesc Laseczki
przyszłam sie pozalic, moj maż ma wlasnie operację wycięcia wyrostka, wczoraj sie troche z niego podśmiewałam, ze tak sie nad sobą użala, wymiotował, myślalam, ze to zwykła jelitówka, ale z samego rana jak mi pokazał gdzie dokładnie go boli kazałam mu od razu wskakiwac do auta i zawiozłam go na izbę przyjęc

a ja mam wciaż skurcze, rety, a Kubuś przezywa bunt i nie moge nad nim zapanowac, ratunku!

jeszcze nie biore zadnych syplemtow ani maz zaczne od maja :) narazie leza w szafie a niektore w polsce ;/ ale w maju jade do polski to wszystko sobie juz bede brala :)

a zapomnialam powiedziec wczoraj dostalam ten termometr i super sprawa w srodku olowek i taki notesik zeby nauczyc sie robic wykresu i tam wszystko poznac :) zapakowane to wszystko jest jak by w takim piórniku:) i najlepsze to to ze pomiar robi sie w buzi :)

reklama
Mama kubulki wspolczuje! Mam nadzieje ze po zabiegu z mezem wszystko ok. Daj znac. A Ty sie nie denerwuj bo sobie i dziecku zaszkodzisz. Wiem ciezko sie nie denerwowac kiedy jeszcze maly daje popalic ale musisz sie postarac

Do góry