Cześć dziewczyny,
Antosiu,
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SPEŁNIENIA MARZEŃ!
Elmo, u mnie to samo, zwłaszcza od szwagra, który ma "parkę" że fajnie mieć troje, i czy wiemy jak zrobić dziewczynkę, to on nam powie i takie tam...
Najgorsze jest, że najbardziej cwaniaczą Ci którzy mają i syna i córkę, bo Ci co mają dzieci jednej płci siedzą cicho. Elmo, ale Ty będziesz miała syna i za rok w świeta utrzesz im wszystkim nosa!
Zobaczysz, że wtedy już będą siedziec cicho, no bo jak tu dogryźć...
Ja też się obawiam, że jak mi wyjdzie trzeci syn, to już wogóle będę unikała spotkań rodzinnych
krystianmartin, życze Ci z całego serducha, żeby Ci sie powiodło
Milla, synek ochrzczony teraz na spokojnie zastanów się kiedy bezie najlepszy czas dla Ciebie na trzecie dziecko bo chyba nie zrezygnujesz z marzeń tak łatwo co?
Maran, pewnie, że fajnie mieć dzieci tej samej płci, przede wszystkim bardzo ekonomicznie ;-) Tez mało kupuję ciuchów dla młodszego bo dużo ma po starszym braciszku no ale dla trzeciego to już niewiele by się juz zdało, bo większość już sprana albo poplamiona. Tak więc, tak czy inaczej musiałabym znowu pokupować nawet jeśli miałby być synek. Poza tym, córeczka rozwiązałaby problem pokoi, bo na razie dzieci mają dwa osobne pokoje, więc jakby się urodziło trzecie, to ktoś by musiał sie podzielić
Dobrze by było, żeby dziewczynka miała swój pokoik a chłopcy razem swój. Trzecim pokojem niestety nie dysponuję a z pralni nie zrezygnuję
Sofi, ja też biore się za siebie bo na święta to sobie nieźle poszalałam.
Wczoraj wieczorem siadłam przed kompa i szukałam informacji o Dukanie
I chyba od jutra zacznę stosować tą dietę, muszę tylko dzisiaj porobić zakupy. Dziewczyny, które stosowały tą dietę, powiedzcie mi czy do końca kwietnia mam szansę zrzucić 4 kg?
Przyznam sie Wam, że wczoraj poszłam z M na całość (zobaczcie mój wykresik
) I teraz sie boję czy nie za wczesnie po owulacji...??? Kurczę boje się...
edit: Maran, współczuję choroby Ali no i jeszcze tego, że jestes zdana tylko na siebie i nie mi Ci kto pomóc w takich sytuacjach. Podziwiam Cię kobieto, że dajesz radę
Dużo zdrówka!!!