reklama
Mamuśka_33
Początkująca w BB
Moniqa, a który to będzie dzidziuś?
Aka85
Zaangażowana w BB
Cześć Dziewczyny:-) Ja marzę o córeczce. Staram się o pierwsze dziecko. Ostatnio jestem na diecie wapniowej, którą lubię, codziennie jem jeden duży jogurt, ser biały na kanapkę. Preferuję też migdały, orzechy. Słyszałam właśnie ze taka dieta sprzyja poczęciu dziewczynki. Na chłopca: ponoć trzeba więcej słonego.
Czy jest tu jakaś dziewczyna, która stosowała dietę na dziewczynkę, lub inne metody i się udało:-)?
Ja mam prawozgięcie macicy, to powinnam na plecach chyba leżeć? Teraz się starałam z mężem, trochę przed owulacją, może plemniczki przeżyją. I może się uda zaciążyć. Boję się tylko, aby ta "pieczara" nie przeszkodziła, żal mi było marnować cykl i lekarz powiedział, ze sama grzybica nie zaszkodzi ciąży
Maran-atha, czytałam Twoja historię, piękną miałaś kinder-niespodziankę, fajnie U mnie też cykle nieregularne, teraz owu miałam w 21dc.
Czy jest tu jakaś dziewczyna, która stosowała dietę na dziewczynkę, lub inne metody i się udało:-)?
Ja mam prawozgięcie macicy, to powinnam na plecach chyba leżeć? Teraz się starałam z mężem, trochę przed owulacją, może plemniczki przeżyją. I może się uda zaciążyć. Boję się tylko, aby ta "pieczara" nie przeszkodziła, żal mi było marnować cykl i lekarz powiedział, ze sama grzybica nie zaszkodzi ciąży
Maran-atha, czytałam Twoja historię, piękną miałaś kinder-niespodziankę, fajnie U mnie też cykle nieregularne, teraz owu miałam w 21dc.
Mamuśka_33 pierwszy i raczej ostatni (choć oczywiście wszystko może się zmienić).
Niestety na święta wyjeżdżaliśmy, a kolejnego cyklu szkoda, więc co ma być to będzie. Marzy mi się chłopiec, ale jeśli będzie dziewczynka to też będziemy się cieszyć
Widzę, że większość chce jednak dziewczynkę.
Niestety na święta wyjeżdżaliśmy, a kolejnego cyklu szkoda, więc co ma być to będzie. Marzy mi się chłopiec, ale jeśli będzie dziewczynka to też będziemy się cieszyć
Widzę, że większość chce jednak dziewczynkę.
Ostatnia edycja:
Aka85
Zaangażowana w BB
I czy to prawda, że najlepiej na dwa-trzy dni przed owulacją się kochać, aby była dziołcha?
Wesołych, przyjemnych i Spokojnych Świąt,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wesołych, przyjemnych i Spokojnych Świąt,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamuśka_33
Początkująca w BB
Moniqaa, większości marzy się dziewczynka bo głównie są tu mamy 2 chłopców, ale chłopcy są super
maran-atha
Fanka BB :)
I czy to prawda, że najlepiej na dwa-trzy dni przed owulacją się kochać, aby była dziołcha?
Aka tak naprawde to odsuniecie od owulacji nie ma większego znaczenia, ważniejsze jest ph ok.4,5-5, suplementacja na ok. min. 6 tygodni przed starankami, odpowiednia dieta no I ponoć najlepsza metoda na dziewczynke oczywiście po zastosowaniu sie do diety, ph I suplementów to metoda 0+12 a zresztą co ja Ci tu bede pisać, przeczytaj sobie to fioletowa czcionką to wiecej bedziesz wiedzieć bo ja dziewczynki nie planuje I moge nie precyzyjnie sie wypowiedzieć tu masz link do "przepisu na dana płeć" https://www.babyboom.pl/forum/stara...c-dziewczynka-1147/index4944.html#post8664432
Kamea
Dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze? NIe zaglądam do Was, bo z czasem u mnie dosyć kiepsko. Ale nadakl mocno trzymam kciuki za staraczki. Chciałabym życzyć Wam zdrowych, radosnych, pogodnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego, niekoniecznie śnieżnego Dyngusa
reklama
mama kubulki
dziewczynki kochane
dopiero teraz udało mi sie do Was zajrzec
radosnych i spokojnych świąt (tzn. tej części która została)
dopiero teraz udało mi sie do Was zajrzec
radosnych i spokojnych świąt (tzn. tej części która została)
Podziel się: