czesc babeczki
codziennie Was czytam, nie mogę oprzec sie pokusie
mam rożne humorki, nie piszę, bo moje posty byłyby strasznie monotematyczne, chcialabym mieć tyle optymizmu co Wy, planowanie jest przecież takie fajne, ale ja chyba przestałam wierzyc, ze moglabym kiedykolwiek urodzic córkę ;/ chcialabym, zeby Antoś przyszedł juz na swiat, zebym mogła go przytulić, jak sie już poznamy na pewno bedzie lepiej, ale póki co łapię doła za dołem.......
w ramach badan naukowych bede badała pH u ok. 200 pacjentów, chcialabym kupic miernik, ale nie wiem czy któryś z nich ma jakies wymienne koncówki? (jakkolwiek głupio to brzmi), bo wiadomo pHmetr by sie może jeszcze przydał.... tym bardziej, ze uczelnia za to zapłaci
ale raczej tylko paski wchodzą w grę, prawda??
elmo dzieki, ze o mnie pamietasz
startujesz w maju?
witajcie Nowe Staraczki!!!!!!!!!!!!
daria chcialabym kupic po porodzie jakis komputerek, chetnie skorzystam z Twoich opinii, ale sama na razie niezbyt pomogę
Piranha super! widzisz jakiego masz wspaniałego synka, cieszę sie bardzo
Kaja jest boska
zdrówka życzę!!!!!
Andzia wow, ale ten czas szybko biegnie, faktycznie dopiero byłas w ciąży, a tu już Jedrulce 4 miechy strzeliły!!!!!!! jak tam sobie radzisz? Jędruś spi ładnie w nocy, czy daje popalić? eh ale sie boje tych nieprzespanych nocy, Kubuś co 1,5-2 godziny sie budził....
Antosia ja mam jonizator i wiele dziewczyn na forum też, fajna sprawa, chociaz lampa solna chyba bardziej mnie kusi........
krystianmartin jak tam samopoczucie? trzymam mocno a Was kciuki
maran ale jestem ciekawa czy sie zdecydujesz...........
sofi świetnie zrobiłaś! trzeba mieć trochę czasu dla siebie!!!!! od razu lepszy humor, muszę pójść za Twoim przykładem w celu poprawy humoru
mysiulka tak cola jest wspaniała na żoładkowe dolegliwości
mi gin mowił, ze na ciążowe mdłości też można sobie trochę łyknąć
misia przyłączam sie do pytania o poziom testosterony
trzymam za Was kciuki
marika jak sie czyta o tych straniach pierwszy raz to jest to niezłym kosmosem, prawda? ale dziewczyny są przykładem, ze da sie to wszytsko ogarnąć
a po tabsach róznie organizm sie zachowuje... jak skonczyłam brac tabsy za pierwszym razem to udało sie zaciążyc dopiero po pol roku, a za drugim razem niemal od razu.........
porannakawa dzieciaki wyzdrowiały?
ewelin elmo niedługo wiosna to i humorki beda lepsze.... mam przynajmniej taka nadzieje
milla zdrówka Was zyczę!!! moj Kuba też chory... nie chdzi do przedszkola..........
czarna perła obserwuj cykl, masz jeszcze czas
powodzenia