to jest tak tez myslalam zeby wkladac go do srodka ale nie da rady bo ta kulka jest schowana pod plastikiem wiec biore patyczek kosmetyczny nabieram sluz tak bardziej przy koncu pochwy nie na poczatku tylko z samego konca ( ale zreszta niewiem skad go brac z poczatku czy konca;p pirahna kiedys pisala ale nie pamietam;/ ) i tym patyczkiem dotykam tej kulki i pokazuje sie ph co do sluzu ja mam caly czas slzu pewnie mam jakas infekcje;/ ale ginekolog tu nic nie powiedziala;/
reklama
ewelin00
Fanka BB :)
hej dziewczynki. Ale dużo postów, wątek w pełnym rozkwicie. Dziękuje wszystkim za miłe słowa. Piranha dzięki za stronę. Elmo rozumiem cię-marzenia o konkretnej płci u mnie też są wielkie, ogromne nawet. Czarna gratuluje:-) - mogę sobie tylko wyobrazić twoje szczęście i mam nadzieje że mi tez w tym roku takie szczęście będzie pisane.
Pozdrawiam resztę dziewczyn-tyle tu Nas że nie mogę spamiętać wszystkich nicków. :-)
Pozdrawiam resztę dziewczyn-tyle tu Nas że nie mogę spamiętać wszystkich nicków. :-)
czarna_perła
czarna cudowna nowina...wszystkiego dobrego...jakie imie bedzie nosił synus? GRATULACJE
iliaczek masz 3 córki napisz jak to zrobiłas?
noemi twoje rady bezcenne
daria...można juz składac gratulacje...moze akurat sie córeczka udała...trzymam kciuki...
ps. a ty juz nie karmisz małego?...jesli tak to po ilu od odstawienia dostałas @?
iliaczek masz 3 córki napisz jak to zrobiłas?
noemi twoje rady bezcenne
daria...można juz składac gratulacje...moze akurat sie córeczka udała...trzymam kciuki...
ps. a ty juz nie karmisz małego?...jesli tak to po ilu od odstawienia dostałas @?
czarna_perła
...a mozna brac inny niz gynoflor czy on jest najlepszy? jesli tak to jaki? a podajcie jakis link do tego sylk...dzięki z góry;-)
ewelin00
Daria podobno po porodzie bardzo łatwo zajść w ciąże.
Dziewczynki mam pytanie ile dni przed owu trzeba zacząć starania na dziewczynkę bo ja kupiłam książke o sposobach na konkretna płeć i tam podają radę żeby zacząć od staranek 7 dni przed owu i jak nie wyjdzie to powoli zmniejszac odstęp. Ale tak się zastanawiam czy wogóle jest możliwe - 7 dni przed OWU?
Dziewczynki mam pytanie ile dni przed owu trzeba zacząć starania na dziewczynkę bo ja kupiłam książke o sposobach na konkretna płeć i tam podają radę żeby zacząć od staranek 7 dni przed owu i jak nie wyjdzie to powoli zmniejszac odstęp. Ale tak się zastanawiam czy wogóle jest możliwe - 7 dni przed OWU?
mama kubulki
eden internetowe kalendarze, ktore sa np na *-spam-* albo ********** sa pozmieniane
najbardziej wiarygodny jest zwykly kalendarz chinski z tabelka: Kalendarz chi
najbardziej wiarygodny jest zwykly kalendarz chinski z tabelka: Kalendarz chi
mama kubulki
phiii ucieło mi kawalek posta..............
pisalam, ze jakkolwiek głupio to brzmi i wstyd sie do tego przyznac to nastepnym razem bede planowac z kalendarzem, bo u wszystkich moich bliskich sie sprawdziło
ewelin co to za ksiazka?
czarna gratuluje synka!
naomi wspaniale, ze i Tobie sie udało, gratuluje
daria o jakim mierniku mowisz? masz jakis ph metr, cz o co camon?
pisalam, ze jakkolwiek głupio to brzmi i wstyd sie do tego przyznac to nastepnym razem bede planowac z kalendarzem, bo u wszystkich moich bliskich sie sprawdziło
ewelin co to za ksiazka?
czarna gratuluje synka!
naomi wspaniale, ze i Tobie sie udało, gratuluje
daria o jakim mierniku mowisz? masz jakis ph metr, cz o co camon?
reklama
dziewczyny ja już niewiem może za późno te 36 h po pozytywnym się staraliśmy. no ale jeśli test pozytywny utrzymuje się 36 i potem negatywny to jak mam to interpretować? tak miałam 3 miesiące z rzędu. według moich obliczen i nawet jakiegoś kalendarza owulacja wychodziła 11 pażdziernika, co później testy potwierdziły bo 09.10 o godz 21 test pozytywny a starania odbyły sie 11.10 o godzinie 07 rano. niby owulacja występuje 14 dni przed okresem.
Podziel się: