reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pirahna to moze te tabletki byly najbardziej winne :-pwidocznie tak mialo byc:tak:

powiedzcie mi czy przzabowaniu dziecko moze ulewac prawie wszystko co wypije;/ tak mi zaczal ulewac od kiedy mu ida te zeby i placze przy jedzeiu masakra;/ to moga byc tez uszy chyba;/

reklama
Ja tak na szybko bo dzieci czasu nie dają a Krzysiu bawi się w 5 kaw :-D

Koliber, ja bym kupiła poniższy zestaw:

L-karnityna (2 razy dziennie):
VITALMAX L- KARNITYNA 1000 MEGA CAPSULES 60 kap. (2822088974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo wersja na 120 dni Vitalmax L-Karnityna MC 1000 240 kap NA 120 DNI !! (2837532582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

witamina E:
WITAMINA E 400 UI / 100 kap d-Alfa Tokoferyl (2864059944) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

maca:

MACA, 500 mg/60 kaps, WITALNOŚĆ, POTENCJA, LIBIDO (2851196784) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

FertilMan:
lepsze nasienie babystart FertilMan płodnośc męska (2868733013) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

cynk:
CYNK Glukonat cynku 50 mg / 100 tabl (2861160391) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

koenzym Q10:
KOENZYM Q10 Q-10 200 MG. / 60 KAPS. UBICHINON (2811864801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Troszkę pieniążków na to pójdzie ale warto, na 100% parametry żołnierzyków M znacząco się poprawią, na efekty być może trzeba będzie poczekać 3 miesiące gdyż tyle trwa spermatogeneza, L-karnityna jednak od razu poprawia ruchliwość. Do tego dołączyłabym 1 tabletkę Folicu by razem z B-Complexem było 800 mcg kwasu foliowego.

Andziak, masz rację, że czasem przeznaczenia nie zmienimy :-) Ja wkleiłam BBCode wygenerowane przez fajnamama i zadziałało, czekam zatem na nowe suwaczki :-) Ucałuj małego Strongmena ode mnie!

Koliber, dorzucam jeszcze do powyższej listy OMEGA 3 FISH OIL 1000mg 100 kaps. Wysyłka 0 zł. ! (2860383027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :-) Co do cynku to może weź taki Ultimate Nutrition, ZINC 120 tabl. CYNK - 30mg (2870719096) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i razem z 15 mg w FM da to 45 mg? Zawartość witaminy E w FM jest śladowa więc 400 iu kupiłabym obowiązkowo. Powyższe preparaty poprawią nie tylko jakość ale także ilość plemników :tak:

Dzis się niezle nabiegalam ale sporo spraw załatwiłam i pokupilam już praktycznie wsio,a kasa idzie jak woda:/ Auto odkurzone,olej dolany,walizka przyniesiona,można się pakowac :D
My z malzonem nie robimy sobie prezentu za to w pl idziemy do SPA-dzis juz wsio telefonicznie zamówiłam. Tak się zastanawiam,ze gdyby udalo się zaciążyć w tym cyklu sauna nie będzie szkodliwa?bedziemy się saunowac 5 dni po owu,wiec jakby to w tym czasie będzie jeszcze przed implementacja.
Niestety prezentu dla rodzicow nie będę mialaL Zamówiłam na Ebayu prezent dla rodzicow w weekend,wiec mialam nadzieje,ze wysla w poniedziałek i jak idiotka czekam na kuriera, dzis napisałam wiadomość,a Oni do mnie,ze mój towar wysyłają dzisiaj! Co za szarancza!

Piranha
Hehe te mierzenie to na każdego dziala inaczej. Ja za duzo nadziei sobie robilam po owu jak temp rosla a tak to będzie luzikJ U mnie owulka powinna wypasc jakos 23.12,zakwaszam się od soboty, rephresh przestal się grudkowac,uff
Powiedz mi proszę, czy irygacja musi być koniecznie swieza?czy np. taka 2-u dniowa z lodowki tez styknie?

Koli

Mój brzuch tez pozostawia wiele do zyczenia,przed ciaza mialam plaski brzuszek a teraz kompletnego flaka i jakos brak motywacji,żeby cos z tym zrobic.
Mój Em bierze od paru dni Wit C a już marudzi,ze dzis się zle po niej czul
Daria
I nie bierz czasem omega3.;-)

Dziewczyny a czemu witamina D lepsza niż to calcium citrae ?
Ann widzę że przygotowania pełną parą i do świąt i do działań, w takim razie powodzonka, kciuki trzymam :)

W ogole tak sobie mysle o tej diecie. chinczyki i japonczyki praktycznie wsuwaja ryz i makarony ryzowe, ziemniakow nie jadaja pomidorow tez nie a rodza sie im chlopcy. Tak sobie o tym myslalam, bo szef mojego ema ma zone japonke i maja 3 synow

Andziak
jak Jedrus slodko sie juz usmiecha, prawdziwa bystrzacha:)

Maggie
hmm calcium jest typowo przy starankach na dziewczynke a D chyba ma inne zadanie,ale nie wiem dokladnie

reklama
Do góry