Dzis się niezle nabiegalam ale sporo spraw załatwiłam i pokupilam już praktycznie wsio,a kasa idzie jak woda:/ Auto odkurzone,olej dolany,walizka przyniesiona,można się pakowac
My z malzonem nie robimy sobie prezentu za to w pl idziemy do SPA-dzis juz wsio telefonicznie zamówiłam. Tak się zastanawiam,ze gdyby udalo się zaciążyć w tym cyklu sauna nie będzie szkodliwa?bedziemy się saunowac 5 dni po owu,wiec jakby to w tym czasie będzie jeszcze przed implementacja.
Niestety prezentu dla rodzicow nie będę mialaL Zamówiłam na Ebayu prezent dla rodzicow w weekend,wiec mialam nadzieje,ze wysla w poniedziałek i jak idiotka czekam na kuriera, dzis napisałam wiadomość,a Oni do mnie,ze mój towar wysyłają dzisiaj! Co za szarancza!
Piranha
Hehe te mierzenie to na każdego dziala inaczej. Ja za duzo nadziei sobie robilam po owu jak temp rosla a tak to będzie luzikJ U mnie owulka powinna wypasc jakos 23.12,zakwaszam się od soboty, rephresh przestal się grudkowac,uff
Powiedz mi proszę, czy irygacja musi być koniecznie swieza?czy np. taka 2-u dniowa z lodowki tez styknie?
Koli
Mój brzuch tez pozostawia wiele do zyczenia,przed ciaza mialam plaski brzuszek a teraz kompletnego flaka i jakos brak motywacji,żeby cos z tym zrobic.
Mój Em bierze od paru dni Wit C a już marudzi,ze dzis się zle po niej czul
Daria
I nie bierz czasem omega3.;-)