reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dopiero co napisałam , że jesteśmy zdrowi , a dziś wstałam chora jak diabli
poszłam od razu do lekarza - angina , dostałam Duomox , ponoć mogę to brać
leżałam do teraz w łóżku , ale zrobię obiad i mykam spowrotem
zdrowia dla wszystkich

reklama
Witam!

Ale tu dzisiaj cisza :szok:

Chyba Wszystkich wywialo przez ten koniec swiata :-D u nas konca nie bylo i jestem, a tak na serio to pewnie w kuchni siedzicie :happy2:

Wpadlam tylko powiedziec ze wczoraj powaznie gadalismy z M i musimy poczekac ze starankami tak z pol roku rok, az dokonczymy dom remont itp.

Czasem wpadne poczytac co u Was ale nie bede za czesto poniewaz to wiecie wciaga :sorry2: i by sie chcialo juz planowac:crazy: a my jednak musimy poczekac :baffled: tak wiec odstawilam witaminki...
No to chyba tyle zycze powodzenia starajacym zaciskam kciuki a i Wesolych Swiat :tak:

Za jakis czas wroce i bede dalej planowac ;-) a moze do tego czasu pojawi sie nowa metoda.

hejka

u nas trochę remontowo, ale już ku końcowi więc światełko w tunelu jest hehe
te święta miną nim się obejrzymy:baffled:

czarna zdrówka!!!!
Myszka wiesz co się odwlecze... ;) także trzymam kciuki za sprawy remontowe i wracaj z nami planować ;)
Andziak Muuułłłłaaa dla rozhihranego słodziaka :)

pozdrawiam ;)

hej. Ja też na chwilkę...

Czarna zdrówka, żeby w święta było lepiej.
Myszka to witaj w klubie. Ja zamierzam starać się za rok, może 1,5.

Cześć dziewczynki:happy2:

U mnie przygotowania do Świąt pełną parą. Oczywiście ja to tak średnio się udzielam, ale ile mogę, tyle pomagam. Chyba powoli wkręciłam się w tę świąteczną atmosferę, bo nie mam czasu rozmyślać nad porodem i tym, co potem. Czuję, że ta końcówka minie mi bardzo szybko. W sumie niby ponad dwa tygodnie, ale tyle po drodze ciekawych wydarzeń, że nie ma czasu na dumanie:blink:

Macy dziękuję Ci za słowa pocieszenia. Mam nadzieję, że okażą się prorocze:tak:

Czarna wiadomo, że im później usg, tym bardziej pewne, zatem będziemy z Tobą w styczniu &&&&&&&&&&&&:tak: Zdrowiej szybciutko, żebyś na Święta była w pełni sił;-)

Truskawciu
miną Święta i......już nie zasnę do porodu, bo jednak stresuje mnie trzecia cesarka:baffled:

Koli udanego wyjazdu i spokojnej podróży:tak:

Andzia Jędruś super. No uśmiech pierwsza klasa:tak: Uważaj na siebie i oby choróbsko odpuściło:blink:

Ann Tobie również udanego pobytu świątecznego! No i spa....cudna sprawa. Zazdroszczę:-p Uprzejmych kierowców na drodze życzę i dobrych warunków!

Daria
u nas takie ulewanie było przy refluksie. Tak, czy owak, skonsultowałabym z pediatrą.

Myszka trzymaj się i napisz czasem co u Ciebie;-)

Buziaki dla wszystkich!

Magda z uk u nas nadiia tak wymiotowala ale caly czas i ona miala pozniej takim z apteki zageszczane to bylo ok :) a jemu minelo chyba jednak przez zeby , a pediatra ma wolne dopiero po 28 bedzie

dzień dobry kobietki ;))

smacznej kawy,herbaty,kakałka co kto woli ;)))

ja niedawno wstałam ,mąż w domostwie to sobie pofolgowałam ;)
a że wczoraj sexy były to się dobrze spało hahahaa

ściska wszystkie ciepłooo ..u nas -10!!

teraz pewnie ruch będzie niewielki ..:-p

reklama
Do góry