maggie2205
Fan(ka)
Melduję się dziewczyny, u mnie lepiej, plamienie jest ale takie minimalne i objawy ciążowe się nasilają to chyba dobry znak. Wczoraj bolał brzuch jak na okres, wystraszyłam się. Leżę ile wlezie, dobrze że mąż wszystko robi sprząta i gotuje, a i rodziców mamy bliziutko też pomagają ...
Mąż miał dzisiaj powiedzieć swoim rodzicom o ciąży, ciekawe co powie teściowa, bo ona to straszna materialistka, od paru miesięcy mi truła że drugie dziecko najlepiej mieć koło 40stki ...
Magda dbaj o siebie i malutkiego bo się wykończysz ... a teraz przydałby się jakiś solidny odpoczynek dla dobra maleństwa - ma Ci ktoś pomóc ???
Mamo jak się czujesz ?
Ewcik u mnie siódmy tydzień, w tym tyg widzialam na usg bijące serduszko ...
Koliber ja z pierwszym dzieckiem też zaczęłam robić badania bo nam nie szło i w tym samym cyklu co robiłam badanka to zaciążyłam bo chyba podświadomie zaczęlam myśleć o czym innym
Ja z mojej strony dziękuję Wam wszystkim za troskę i dobre słowa
Mąż miał dzisiaj powiedzieć swoim rodzicom o ciąży, ciekawe co powie teściowa, bo ona to straszna materialistka, od paru miesięcy mi truła że drugie dziecko najlepiej mieć koło 40stki ...
Magda dbaj o siebie i malutkiego bo się wykończysz ... a teraz przydałby się jakiś solidny odpoczynek dla dobra maleństwa - ma Ci ktoś pomóc ???
Mamo jak się czujesz ?
Ewcik u mnie siódmy tydzień, w tym tyg widzialam na usg bijące serduszko ...
Koliber ja z pierwszym dzieckiem też zaczęłam robić badania bo nam nie szło i w tym samym cyklu co robiłam badanka to zaciążyłam bo chyba podświadomie zaczęlam myśleć o czym innym
Ja z mojej strony dziękuję Wam wszystkim za troskę i dobre słowa