reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Melduję się dziewczyny, u mnie lepiej, plamienie jest ale takie minimalne i objawy ciążowe się nasilają to chyba dobry znak. Wczoraj bolał brzuch jak na okres, wystraszyłam się. Leżę ile wlezie, dobrze że mąż wszystko robi sprząta i gotuje, a i rodziców mamy bliziutko też pomagają ...
Mąż miał dzisiaj powiedzieć swoim rodzicom o ciąży, ciekawe co powie teściowa, bo ona to straszna materialistka, od paru miesięcy mi truła że drugie dziecko najlepiej mieć koło 40stki ...
Magda dbaj o siebie i malutkiego bo się wykończysz ... a teraz przydałby się jakiś solidny odpoczynek dla dobra maleństwa - ma Ci ktoś pomóc ???
Mamo jak się czujesz ?
Ewcik u mnie siódmy tydzień, w tym tyg widzialam na usg bijące serduszko ...
Koliber ja z pierwszym dzieckiem też zaczęłam robić badania bo nam nie szło i w tym samym cyklu co robiłam badanka to zaciążyłam bo chyba podświadomie zaczęlam myśleć o czym innym
Ja z mojej strony dziękuję Wam wszystkim za troskę i dobre słowa :)

reklama
dzien dobry wszystkim :-)
malo teraz bylam bo duzo bylo szykowania na dzisiejsza impreze ale juz wszystko gotowe :) teraz tylko czekamy na gosci :)
ja bylam we wtorek u lekarza i wszystko ok wzielam tabletki na zakończenie laktacji bo bardzo teraz plakal colin przy jedzeniu woli butle ...
z nadia ostatnio bylam na bilansie i powiem wam 104 cm i ponad 19 kg ;d mala giganciara :-pchociaz colin nie lepszy :-D

magda z uk a ty imie do synka wybrane ?
miss na czym stanelo z imieniem ?

cześć dziewczynki!!!

dziewczyny, zostałyśmy forumowymi ciociami kolejnego maleństwa!!!:-)

dziś o 12 córeczkę urodziła Missbella:-)

poród sn, bez nacięcia, bardzo krótki, obie czują się dobrze:-)
malutka waży 3200 g i ma 52 cm;
w poniedziałek dziewczyny wychodzą do domu to Miss się odezwie do nas

Ostatnia edycja:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

JUPI !!!!

WItamy Nową Kruszynkę Na Świecie !!!!

MissBella to ja się zarrrrrażam żeby mieć taki poród hihihi
Gratuluje Szczęśliwym Rodzicom i Całuję Maleńskie Stópki!!!

missbella gratuluję z całego serducha, poszłaś jak burza :-)czekamy na fotki Malutkiej i relację z porodu, niech Maleństwo zdrowo rośnie

reklama
Cześć dziewczynki :-)

jejku jakie super wieści :-)

MissBella gratulacje! No to teraz juz napewno jesteś najszczęśliwsza na świecie :-) Ciesze sie ze miałas szybki poród :-)

Tasha no chętnie podkradne jedno miejsce wolne ;-)

Do góry