reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam się ..
przy śniadanku ,przy kawie..

Ann29
dzięx ;*
ukochaj swojego bączka :)

Czarodziejka
a no widzisz..czasem się w życiu wszystko nagle zmienia+ jesienne przesilenie zwane chandrą i człek sie czuje pokonany ,ale ,ale ---> nie dam się !! nie z takim przesileniem sobie radziłam :))))
nie dam się słodkościom bo jak mi doopka urosnie to dopiero będzie dół ..zakupiłam więc sprzęt i jesienne ciemne wieczory nie są mi straszne :-)
a jak mnie wczoraj mąż wziął w obroty sexualne toooo drżyjcie narody hahahahaaaaa
ja drżałam :-D:-D:-D

Truskafcia
wrócę ..w zasadzie to juz wracam ;)) muszę sama sobie powtarzać---> niech moc będzie z tobą hahahahaaa

Andziak
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród!!

Kasiauk
smacznej kawki :):*

Tasha
cudne wieści od kumpeli--> niech rośnie jej Niuna zdrowo ;)

babki wychodzić z krzaczorów :))
miłego dnia i pogody ducha ..bo pogoda za oknem nie rozpieszcza--u nas pada .

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki:-)

wpadłam Wam życzyć miłego dzionka, teraz się zastanawiam, jak zaplanować dzień...czy się wziąć za sprzątanie /przydałoby się/ czy pakować dupkę do auta i gzieś sobie pojechać? tylko gdzie.. my z M to takie powsinogi jesteśmy, nie potrafimy dłużej w miejscu usiedzieć :tak:

buziaki for all

Mama, Ewcik, Andziak witajcie

Mama p;ijesz kawusie czy juz wypilas????

Ewcik pakuj sie i jedz... zawsze to rodzinny wypad, ja wczoraj caly dzien w domku i co..... sprzatalam, a jak jedno posprzatalam to zaczelam wymyslac sama sobie a to jeszcze to dzis zrobie... i tak dzionek mi zlecial....

Andziak caly czas &&&&&. Mam nadzieje ze M w domku i jak cos to powiezie ksiezniczke do szpittala....

....a ja dzis rano stanelam na wage i :szok:.....zalamka.....kilsiki przybyly a dooopka rosnie. Tak wiec odpalilam sprzet i 30 min zlecialo.....moje mocne postanowienie to 30 min dziennie....ojejjjjjj....dam rade!!!!

Mama a jak tam u ciebie Saturnie????

Kasiauk
skończyłam pić kawkę i teraz ogarniam kwiaty-wycieram z kurzu ,podlewam ..
poodkurzane już i podłoga umyta..dzieci w pokojach swoich kurze pościerały teraz grają w bierki ..
mąż był z przyjacielem naszym na spacerze :)

moja hulanie ma sie dobrze :) codziennie 30 min dają czadu--> najczęściej tak oglądam wiadomosci..

pisz tu ile Ci waga pokazała????:-p

Andziak
raport przyjęty ;)

Ewcik
miłego dnia ..

Mama ty juz mam luzik....
wstyd sie przyznac, no ale trudno...prawda jest okropna i trzeba dostac kopniaka..:zawstydzona/y:64kg:zawstydzona/y::szok:. Do swita bozego narodzenia (tego roku) dam rade....

jejku.... a ja juz w radiu slucham...hohoho...a do swiat jeszcze tyle czasu.... no dla mnie malo, bo walcze z kg....

Dziewczyny czy ktoras z was miala do czynienia z Zumba???? Korci mnie aby ja kupic, no ale nie wiem czy po pierwszych minutach nie polegne????

Ostatnia edycja:
Kasia
hulaj a kilosy spadną :))
hmmmm--> zależy ile chcesz zrzucić :-p

ja mam 170cm i chcę ważyć 59..58kg.. teraz mam 61 więc już niewiele do celu mi zostało;-)

wczoraj zrobiłam sernik ...dzis przyjeżdża moja siostra z córką w wieku Domisia na 3 dni ...
kurka ten sernik jest niebezpiecznie dobry wiec pewnie polegnę i zjem kilka kawałków przez te dni :-):-p bo przecież na 1dnym sie nie skończy hahahaaaa

a Ty kręcisz hula czy coś jeszcze robisz??

reklama
Do góry