mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam się ..
przy śniadanku ,przy kawie..
Ann29
dzięx ;*
ukochaj swojego bączka
Czarodziejka
a no widzisz..czasem się w życiu wszystko nagle zmienia+ jesienne przesilenie zwane chandrą i człek sie czuje pokonany ,ale ,ale ---> nie dam się !! nie z takim przesileniem sobie radziłam )))
nie dam się słodkościom bo jak mi doopka urosnie to dopiero będzie dół ..zakupiłam więc sprzęt i jesienne ciemne wieczory nie są mi straszne :-)
a jak mnie wczoraj mąż wziął w obroty sexualne toooo drżyjcie narody hahahahaaaaa
ja drżałam
Truskafcia
wrócę ..w zasadzie to juz wracam ) muszę sama sobie powtarzać---> niech moc będzie z tobą hahahahaaa
Andziak
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród!!
Kasiauk
smacznej kawki :*
Tasha
cudne wieści od kumpeli--> niech rośnie jej Niuna zdrowo
babki wychodzić z krzaczorów )
miłego dnia i pogody ducha ..bo pogoda za oknem nie rozpieszcza--u nas pada .
przy śniadanku ,przy kawie..
Ann29
dzięx ;*
ukochaj swojego bączka
Czarodziejka
a no widzisz..czasem się w życiu wszystko nagle zmienia+ jesienne przesilenie zwane chandrą i człek sie czuje pokonany ,ale ,ale ---> nie dam się !! nie z takim przesileniem sobie radziłam )))
nie dam się słodkościom bo jak mi doopka urosnie to dopiero będzie dół ..zakupiłam więc sprzęt i jesienne ciemne wieczory nie są mi straszne :-)
a jak mnie wczoraj mąż wziął w obroty sexualne toooo drżyjcie narody hahahahaaaaa
ja drżałam
Truskafcia
wrócę ..w zasadzie to juz wracam ) muszę sama sobie powtarzać---> niech moc będzie z tobą hahahahaaa
Andziak
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród!!
Kasiauk
smacznej kawki :*
Tasha
cudne wieści od kumpeli--> niech rośnie jej Niuna zdrowo
babki wychodzić z krzaczorów )
miłego dnia i pogody ducha ..bo pogoda za oknem nie rozpieszcza--u nas pada .
Ostatnia edycja: