Czesc laseczki
..... i dzis piatek. Super! Caly tydzien zlecial, dzis wolne, jutro robie party dla dzieci z okazji halloween, a w poniedzialek juz do szkoly. Koniec wolnego....bleee
Agagsm zdrowka dla coreczki
Czarna a co tam u ciebie???
Nullka tutaj sie teskni
Neomi hallloooooo?
Andziak ja caly czas jestem myslami z toba, jesli boisz sie bolu to popros o epidural.... tylko wczesniej im to powiedz, aby mogli ci go podac, bo jak zaczna sie juz solidne skurcze to juz .....po.
Truskaffka odpoczywaj!!!! Daj znac jak dzisiaj sie czujesz???
Ann &&&&&& za plusika. I ja npisze jeszcze raz... nie otwieraj jej drzwi, niech marznie, badz twarda.... bo do mnie jednak przylazla na moja Latte.....
Koliber a ty kiedy testujesz??? Czy to juz czas aby trzymac kciuki?????
Dziewczynki milego dzionka
..... i dzis piatek. Super! Caly tydzien zlecial, dzis wolne, jutro robie party dla dzieci z okazji halloween, a w poniedzialek juz do szkoly. Koniec wolnego....bleee
Agagsm zdrowka dla coreczki
Czarna a co tam u ciebie???
Nullka tutaj sie teskni
Neomi hallloooooo?
Andziak ja caly czas jestem myslami z toba, jesli boisz sie bolu to popros o epidural.... tylko wczesniej im to powiedz, aby mogli ci go podac, bo jak zaczna sie juz solidne skurcze to juz .....po.
Truskaffka odpoczywaj!!!! Daj znac jak dzisiaj sie czujesz???
Ann &&&&&& za plusika. I ja npisze jeszcze raz... nie otwieraj jej drzwi, niech marznie, badz twarda.... bo do mnie jednak przylazla na moja Latte.....
Koliber a ty kiedy testujesz??? Czy to juz czas aby trzymac kciuki?????
Dziewczynki milego dzionka