reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzien dobry wszystkim :)
patrysia mega gratulacje dla was :)
dzieci+gif22.png

my juz paszport mamy wiec jeszcze troche i do polski :)
dzis mialam ciezka noc colin i nadia sie co chwile budzili nie wiem czemu zawsze spia dluzej a tu dzis na zmiane co 2 godziny ledwo widze na oczy ;/ masakra... mam nadzieje ze to takie jedno razowe;p
milego dnia dla wszystkich my zaraz jedziemy do mojej siostry z zaproszeniem na chrzest:)

Tusia we wrześniu nawet o tym nie myślałam bo grype miałam w okresie owulacji , dzieci mi też chorowały i ledwo żyłam. Czasami mam zwątpienia i chce odpuścić potem na odwrót. W razie co ma Rephresh, replens i limonkę przygotowaną. Diety pilnuje ale czasami coś podłapię zabronionego ale suplementy mi się skończyły więc mam tylko magnez i witc i żurawinę i na razie nie zamawiam bo pół roku je jadłam i trochę luzu robię. Czasami się zastanawiam po co mi to wszystko, mamy tak dobrze, dzieci duże można sobie pozwolić na samodzielne wypady , na imprezki a tak od nowa wszystko. A wogóle ta szkoła mnie wykańcza straszy jest w 4 klasie i masakra ile nauki, codziennie po 3-4 godz z lekcjami i jeszcze szlaczki i literki u mojego pierwszoklasisty:rofl2:wczoraj cała rodzina zasiedliśmy przy stole i w czwórkę odrabialiśmy lekcje:-Dtylko się książkami wymienialiśmy.
Także wesołe dni mamy.........byle do piątku i wakacji:-) ty też się coś kochana ociągasz z tym działaniem?

Kinga: z tym, że mój mąż stwierdził wczoraj, że ja "całe życie" układam pod to żeby w ciąży być i że przesadzam, bo przy Miśce było raz i jest dziecko, więc o co mi chodzi z tymi staraniami codziennie, a on nie jest maszyną, więc się obraziłam i nie będę go zmuszała, że to dziś czy nie dziś - póki nie przeprosi to jest dla mnie powietrzem
eek.gif
rozumiem Cie, też by mi sie przykro zrobiło. I powiem Ci że mój mąż też tak potrafi mi powiedzieć czasami.. że przesadzam. Teraz to sie z tego śmieje że ja co miesiąc mam inny pomysł na starania itd... ale godzi się i nie jęczy mimo że np czasami jest mega zmeczony bo stale pracuje :(
Mam ndzieje ze sie z mezem dogadacie. 3maj się

a no skarbie to u mnie podobnie jak u ciebie :tak:
mam tez syna w 4klasie niestety niechętnego do nauki :confused2:nerwowego ,troche problemów z nim
i dwulatka który niestety w spokoju nie daje mu się uczyc ani lekcji odrabiać
bo koniecznie chce tą książkę co brat :-p:rofl2:
no i tez wiele wątpliwości +materialne,zdrowotne
i zadnej gwarancji na spełnione marzenie
dobrze jest juz jak jest,tylko coś w serduszku mi brak :sorry:

CzeŚĆ dziewczyny! KiedyŚ zrobiŁam test na pŁeĆ dziecka (nie wiem czy pamiĘtacie) wczoraj zrobiŁam drugi i wyszedŁ taki kolor

Załączniki

• DSC03402.jpg
    DSC03402.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 39
czesc olum :-) fajnie gdyby sie sprawdzil ten test na plec tylko z tego co pamietam to pare dziewczym z forum robilo te testy i one chyba nie do konca sie sprawdzaja. mysle ze dziewczyny napisza ci wiecej na ten temat ;-)

reklama
Do góry