reklama
tasha31
Fanka BB :)
Edi - a dlaczego trzymasz chłopa z dala już 3 dzień??? uskuteczniaj boboseksy, bo bez nich bejbika nie będzie;-); a tak serio to my się seksiliśmy codziennie, potem było stop 2 dni przed owu i powtórka z boboseksów 12 godz po owu i się udało, więc ja bym działała; a kiedy masz owu? obserwowałaś się wcześniej?
pierogatka
Kurcze Tasha Ty mnie tak motywujesz do działania do 2 dni przed owu i po jesteś moim wzorcem w działaniach:-) tylko jeszcze ten gynoflor miałaś a ja nie mam...a robiłaś coś jeszcze w kierunku dziewczynki?? W którym tygodniu się dowiedziałaś o płci?
so_happy
Pierogatko ja tez małego mam tylko na cycu i właśnie sie zastanawiam czy jak skończy 4- 5 miesiecy czy mu cos ie zacząc wprowadzac, starszemu juz na 3 miesiące wprowadzałam dodatkowe jedzenie. Pierogatko a Ty kiedy zaczynasz starania o Wojtusia???
reklama
pierogatka
kate18 ja to bym chciała już ale
po pierwsze- na razie karmię małą i mam naturalną antykoncepcję, a znając mój organizm to puki będę karmić to w ciążę nie zajdę (ze starszą tak miałam, karmiłam ją 2 lata i 2 lata @ nie miałam)
po drugie - na razie nie mam warunków mieszkaniowych....nasze całe mieszkanko ma aż 30m2
po trzecie-trza chłopa w to urobić
ale tak finalnie to myślę nad przyszłym rokiem
chcę małą też troszkę odchować
po pierwsze- na razie karmię małą i mam naturalną antykoncepcję, a znając mój organizm to puki będę karmić to w ciążę nie zajdę (ze starszą tak miałam, karmiłam ją 2 lata i 2 lata @ nie miałam)
po drugie - na razie nie mam warunków mieszkaniowych....nasze całe mieszkanko ma aż 30m2
po trzecie-trza chłopa w to urobić
ale tak finalnie to myślę nad przyszłym rokiem
chcę małą też troszkę odchować
Podziel się: